Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Поведенчески експеримент или финансова афера в световен мащаб





Няма човек, който да не чете или пише за „новия страшен вирус“.

Но преди да разберем какъв звяр се крие под името COVID-19, нека да видим статистиката. През 2019 г. в Италия са починали около 560 хиляди души, при население над 60 милиона души. Средната смъртност за един месец там е малко над 48 хиляди души. Средната смъртност на ден през 2019 г. е 1587 души.
За 84 дни през 2020 г. в страната починаха 32 831 души.
Средната смъртност в Италия през 2020 г. за един ден е 1584 души, между тях и жертви на коронавируса. Странно, нали? В страната бушува епидемия; видеа ни показват, че няма къде да държат труповете…

В света от туберкулоза умират на ден три хиляди души; от грип – 1 500 души. По данни на Световната здравна организация в автокатастрофи всеки ден в света умират 1 350 000 души. Всяка година от рак, който е една от водещите причини за смъртността в света, умират 7,6 милиона души; ежедневно от онкология умират почти 25 хиляди души. Но всички правителства си затварят очите за тези факти. Никой не е копал противотанкови ровове, не е ограждал градовете с бодлива тел, не е спирал заводи и фабрики. Някой споменавал ли е тези цифри и казвал ли е как трябва да се борим с тези болести. А сега, всеки ден, като болшевики от бронирани машини, ни съобщават вести от „фронтовете“ по борба с коронавируса…

Толкова години населението на много държави измира, но това не вълнува никого, а сега – такава грижа за нациите, особено за възрастните хора, „които са ни отгледали“.
Най-абсурдното е, че във всичките страни, на всички континенти правителствата действат по един и същи начин – копират какво правят другите правителства в други страни. Разрушават икономиките си, затварят хората в домовете им, опитват се да превърнат планетата в електронен концлагер. Но защо?

Първа версия

Започва глобално преработване на световната икономика. Огромните кредитни балони ще се спукат; загубите ще припишат на коронавируса. Дребните банки, малките компании, които не издържат на кризата, ще фалират. Ще оцелеят само гигантските корпорации, на които в бъдеще ще принадлежи целият бизнес. А ние, в цифрови намордници, мълчейки, ще им се молим за парче хляб.
За какво му е на елита средна класа, която постоянно търси правата си и вечно е недоволна? В това „светло“ бъдеще за нея няма място. Затова елитите на всички страни, като по команда, участват в този цирк, за да може в бъдеще, при деленето да отхапят своето парче от баницата. Добре дошли в новия чудесен свят!

Версия втора, фантастична

На Земята се сменят собствениците и те вече са тук. В последно време се появиха много видеа с НЛО. Те даже не се крият и се появяват над много градове. Има много видеа от международни космически станции. Официалната наука, както винаги, запазва пълно мълчание или се надсмива, наричайки тези обекти „атмосферни явления“. Новите собственици ще сменят съществуващите „мениджъри“ на Земята – клановете Ротшилд, Рокфелер и др., с по-ефективни според техния възглед. За целта всички хорица трябва да бъдат затворени в домовете им, за да не се мотаят из краката им.

Версия трета, най-неправдоподобната

Този вирус е малко по-страшен, отколкото го изкарват. Планини от трупове крият от нас; извозват ги със самолети и ги погребват в строга тайна, а статистиката нагло се подправя, за да не получат нервен срив лековерните домакини.
Много голям процент от заразените с коронавирус изкарват заболяването без никакви симптоми. Много хора вече са преболедували този вирус, дори без да забележат.
Бъдете здрави, не боледувайте и по-малко гледайте телевизия. Имайте търпение; ще дочакаме края на това шоу…

ОЩЕ ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ТЕОРИИ

За мислещите, анализиращите, готови да осмислят всяка нова информация

Планетата се очиства

Причината за това е енергийното претоварване по времето на трансформацията на света

Законите на Вселената постоянно се променят, а хората постепенно преминават на нови вибрации. Които не са готови за трансформацията и се държат постарому – не умеят да чувстват в дълбочина, държат се като диктатори, нагрубяват и обиждат ближния си, не спазват моралните и божествените норми, трябва да си отидат – те пречат на трансформацията.

Как да се адаптираме към новите енергии:

Мислите да бъдат съзидателни и позитивни;
Да не бързате;
Работете за благото на обществото;
Жената трябва да получава удоволствие от живота;
Мъжът да е спокоен и уверен в себе си;
Жената да проявява женските си качества; мъжът – мъжките;
Изкореняване на престъпленията, кражбите, лъжите, предателствата, репресиите, прелюбодействата;
Излизат от строя старите закони;
Пространството се хармонизира;
Хората, които използват старите методи на управление, се самоунищожават или остават в миналото;
Създават се благоприятни условия за настъпване на новото;
В бъдещето ще се влезе лесно и в унисон между всичките настроени към новото хора.

Нашата задача е да се учим по новите закони. Да преработваме, адаптираме информацията и да я отдаваме на Земята, която ще я реализира. Така се извършва подготовката за общата трансформация на планетата.

Още една теория

В природата всичко е целесъобразно, затова онзи, който не изпълнява своята задача в живота, предназначението си, повече не е ценност за Вселената, за живота.

Защо се случва млад човек, здрав, кипи от енергия, да почине? Сякаш изведнъж батерията му се разрежда…

Всеки човек, който идва в този свят, получава задача, която трябва да изпълни, да остави своя „следа“ в историята на човечеството. Това означава работа за благото на другите хора и за обществото като цяло. Ако човек се провали на „изпитите“, отлага, мързелува или още по-лошо извършва престъпление срещу обществото: диктатура, кражби, убийства, репресии, издаване на античовешки закони, ограничава правата и свободите на другите хора, въпросът за присъствието му на Земята е решен.

Какво да се прави?

Човекът, който е неразривно свързан със старото, има още възможност да се пречисти, да се разкае за греховете си, да помоли Всевишния да му прости за тях и за богохулството, да се заеме с физически и умствен труд, да работи, да твори, да носи полза за обществото, да се пренастрои на вълната на Любовта.







Може да харесате

ФОКУС

Наивността на европейските лидери е просто удивителна. Перверзията Макрон възнамерява да изпрати бойци от Френския чуждестранен легион „за защита на Одеса“ Във Великобритания редовно...

ФОКУС

Оръжейното изнудване на САЩ удари Израел по слабото място Израелците лъжат, че се отбранявали! От Кого? От камъните и пръчките на децата с еднотонови...

ПАРИ

„Еврото не помогна на икономиката на Хърватия“. Това заяви икономистът Григор Сарийски, който беше гост в предаване. Сарийски беше категоричен, че при влизането на...

ПОЛИТИКА

Някои европейски лидери, марионетки стават все по-разочаровани от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, твърди швейцарският вестник Neue Zurcher Zeitung. Авторитетното издание...