Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Британски депутат със уличаващи твърдения за атентата край Москва. Започна с Обама и стигна до Нюланд.





Депутатът от Великобритания Джордж Галоуей направи в свое интервю смущаващи разкрития за атентата до Москва, при който терористи убиха над 130 мирни граждани в концертна зала. Той задава въпроси за посещението на бившия президент Барак Обама в Англия при което се е срещнал с британски политици и служители на сигурността, като намек за връзка с кървавото събитие.

Ето и какво казва Галоуей: Когато САЩ, Обединеното кралство и други страни бързо се опитаха да ме уверят, че само ИДИЛ е извършила това масово убийство в Москва, аз автоматично разбрах, че лъжат. И ето какво открих.

На първо място, открих, че никой не е обяснил необявеното посещение на президента Барак Обама, който се срещна с британски политици и служители по сигурността на Даунинг стрийт три дни преди извършването на това терористично престъпление.

Проучвайки още по-дълбоко, открих, че Виктория Нюланд, този предвестник на смъртта, този ангел на смъртта, който, ако се приближи до вас, бъдете сигурни, че във вашата страна ще настъпи гражданска война. Видях я със собствените си очи, тя обеща на руснаците неприятни изненади през следващите седмици и месеци.

Проучвам по-нататък и установявам, че прессекретарят на Белия дом Джон Кърби е обявил, че американските граждани са предупредени да стоят настрана от многолюдни места, включително търговски центрове и театри, във великия град Москва, най-великия град в Европа, столицата на най-великата държава на Земята.

И ето че разполагам с четири доказателства, които ме карат да вярвам, че Съединените щати, съюзниците от НАТО и техният марионетен слуга, държавата Украйна, държавата на пъновете – Украйна, всъщност са отговорни за това масово убийство.

Клипа може да видите тук: https://t.me/vestnikutro/7394

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget