Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Британското разузнаване: Ще вгорчиме президентските избори на Путин с нова тактика





Руската федерация може да се опита да ремонтира своите рафинерии, повредени чрез удари с дронове, но поради санкциите това ще отнеме много време.

В навечерието на президентските избори в Русия, които ще се проведат на 15-17 март, руското правителство ще бъде особено уязвимо в резултат на цените на бензина и другите ежедневни стоки. Ситуацията ще се влоши поради атаки на наши БЛА, пише УНИАН.

Според британското министерство на отбраната, позовавайки се на данни от разузнаването, от 1 март Русия е била принудена да въведе шестмесечна забрана върху износа на бензин, за да стабилизира цените на вътрешния пазар на фона на нарастващото търсене.

Така беше възстановено експортното ембарго, което беше в сила от 21 септември до 17 ноември 2023 г.

Според британците капацитетът за преработка на петрол в Русия е временно намален поради многобройни удари с украински дронове срещу фабрики в цяла Русия. Очаква се забраната за износ да облекчи натиска върху доставките и да позволи на Русия да извърши ремонти в своите рафинерии.

Британското министерство на отбраната обаче отбелязва, че ремонтът ще отнеме повече време от обикновено. Това е така заради западните санкции, които възпрепятстват вноса на някои необходими компоненти.

Атаки срещу нефтопреработвателната индустрия на Руската федерация

Председателят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк каза в края на февруари, че през последните два месеца много от петролните мощности на врага са били успешно поразени.

Всъщност ние намалихме износа на петролни продукти с една трета, а 55% от военния им бюджет са валутни приходи от износа на петролни продукти

Както УНИАН съобщи, в Краснодарския край на Руската федерация избухна пожар на територията на нефтената рафинерия Илски.

Също така в резултат на атаката е изгоряла петролната рафинерия ЛУКОЙЛ-Волгограднефтепереработка, която е най-големият производител на петролни продукти в Южния федерален окръг на Руската федерация.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget