Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Екшън в ПП: Асен Василев побеснял след подигравките, че е дама





Ето какво се случи със СНИМКАТА на „Тя Промяната“

Снимката с Асен Василев, увековечила създаването на дамското движение на „Продължаваме промяната“, заради която Фейсбук пощуря снощи, изчезна безследно от профила на общинската съветничка от ППДБ Цветелина Симеонова-Заркин.

Министърът на финансите „цъфна“ на партийното мероприятие, заедно депутатките от ППДБ Калина Константинова и Деница Симеонова.

Снимки от събитието все още няма публикувани нито във фейсбука на „Продължаваме промяната“, нито пък в официалната им интернет-страница. Заркин обаче изпорти четата, публикувайки общ кадър на всичките дами-учредителки, барабар с Асен Василев сред тях, с което даде повод не безброй шеги с министъра в социалната мрежа.

Под снимката доволни фенове на „Промяната“ започнаха да поздравяват Асен и учредителките с „Прекрасни сте, момичета!“. Други пък започнаха да се питат колко са дамите на снимката – 34 или 35. А Кристиян Шкварек отправи специални поздрави до Василев за новата му позиция начело на организацията.

След снощните партийни драми мигом тръгна слух, че съпредседателят на ПП много се е ядосал на бъзиците по негов адрес и е наредил на общинската съветничка Заркин да изтрие публикацията.

В редиците на ПП обаче коментират, че най-вероятно самата тя самоинициативно е свалила снимката, за да не си навлече гнева на Василев. От което няма особен смисъл, тъй като скрийншоти вече плъзнаха из Мрежата.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget