Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

В своят живот, човек винаги има право на избор





С кой да дружи, какво да работи, ако е избрал да работи. С кой да създаде семейство, ако е избрал да създаде семейство. В какъв дом да живее и къде да бъде той, какъв автомобил да управлява или пък какъв градски транспорт да използва. Ако ли пък не, по коя улица да мине пеш и т.н. и т.н.

Това множество от избори може да го разделим на две категории, комфорт и сигурност.

Като баща на две момичета ще засегна само втория, в който попада избора на партньор, защото именно той е събирателен на големите емоционални рискове.

Поста е асоциация между видеото и една лична драма разиграла се изминалите дни в Стара Загора, която няма да коментирам. Единственото което ще кажа е, че не е мъжко да се посяга на жена, а в случая дори садизъм.

Изборът във видеото няма да го срещнем в живота си, но отговорът на мъжете е показателен за тяхната мъжка грижа и саможертва.

За това:
-Мили дами (предимно към младите), не се поддавайте на материални изкушения или необуздан тестостерон, избирайте рицаря, а не деспота! Защото всеки грешен избор ще промени съдбата ви в нежелана, а понякога и фатална посока.

За тези, които не разчитат политическите процеси у нас ще кажа следното:
– Не се поддавайте на провокации и не се доверявайте на доказани лъжци, които не се свенят да използват нечия драма за постигане на политическите си цели. Те завоалирано ще ви използват като претекст, че вие го искате и в името на загрижеността, а всъщност ще забият нож в семейството ви.

Казвам го с най-ясно съзнание, защото няма наредба, закон или пък някаква чужда идеология под името Истанбулска Конвенция, която да предотврати дадено деяние. Извършването на такова може единствено да бъде разглеждано от съда едва след като е станало, но не и предварително. Нещо, което е учредено в българското ни законодателство!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

ВОЙНА

Господарите на кръвожадния клоун: Харков да бъде разрушен? Зеленски да създаде жив щит от цивилните. Невиждана жестокост от страна на запада в Украйна, докарват...

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget