Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

Приятелството си е приятелство, паролата е с пари





„Преди около 6 месеца съседът ми ме помоли за паролата на домашният ми интернет.”

Дадох му я, защото не струва нищо и защото се разбирам с него. Вчера се прибирах, а той беше на вратата. Спрях и поговорихме малко, както обикновено, когато той с радост ми каза, че сега има Нетфликс. После се пошегувах, казах: „Работя здраво, едва имам време да гледам телевизия, но е супер, после ще ми заемаш паролата да гледам някои предавания“.

Тогава жена му, която поливаше градината, му каза: „Не можем да му я дадем, защото аз съм тази, която плаща и вие не можете да си я споделяте“.

Пълна тишина се възцари!

Мъжът се извини тихо и аз му казах, че няма проблем. Продължихме да си говорим за други неща и накрая влязох вкъщи. Малко след това жената на съседа излезе да го търси, гледайки нервна, казвайки, че телевизорът не работи.След няколко минути той и жена му дойдоха да ми се обадят и казаха, че мрежата не работи, че паролата е сменена!

Погледнах ги и им казах: „Смених паролата, защото аз съм този, който плаща и мрежата не е за споделяне.

“Обичах ви приятелски, толкова много“.

Съпругата стана червена и се опита да спори, казах: „Госпожо, имам си интернет, а вие имате своя Нетфликс, всичко е наред и всички са доволни“. Обърнах се и затворих вратата. Никога повече не ми проговориха.

Урока, който научих от нея:

Приятелството трябва да е реципрочно.

Любовта трябва да е реципрочна.

Привързаността трябва да е реципрочна.

От днес смятам да отвърна на мълчанието с мълчание, на отсъствията с отсъствия, на обич с обич, на приятелство с приятелство и на лоялност с лоялност. Не, на еднопосочните чувства!
Чувствата трябва да са двупосочни!

Стига си бил човекът, който винаги дава и никога не получава!!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

ВОЙНА

US военното разузнаване: При война с Китай американската армия ще победи Американските военни имат повече боен опит от своите китайски колеги, смятат във Вашингтон...

ВОЙНА

Господарите на кръвожадния клоун: Харков да бъде разрушен? Зеленски да създаде жив щит от цивилните. Невиждана жестокост от страна на запада в Украйна, докарват...

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget