Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

МОЛОДЕЦ!!!





Така се прави – припарили ти на каскета, беж в родината на каскетите.

Друго си е да се скриеш под топлото крило на товарищ Путин и от там ехидничко да се оплезиш на лумпените, дето прегракнаха да ти викат : „Ооставка Гешев“, па даже и да им покажеш едно определено пръстово словосъчетание.

Да, хубавичко ще е да можеш да избягаш от Христо Иванов и бандата на промяната, които не се умориха с пяна на уста да реват за твоята оставка. Само че, ядец, за да се скатаеш на топличко, трЕБЕ да се спазариш с „Т@пия ЛЬОТЧИК“.

Ей, богу трЕбЕ да се праИш на луд (както ти си умееш), да го пресрещащ, да му честитиш новия мандат, да му правиш теманета, да го хвалиш, че е обединител и разни други простотии, само и само да се докопаш до заветното консулство в Питер града.

И което е още по-кофти, „т@пия льотчик“ не поддава – не бил забравил, че му изпрати брадатите юнаци да го сплашат, не бил забравил, че си му викал „политик на олигарсите“ и ще го чакаш да му свърши мандата, па после да го емнеш както ти си можеш с прокурорската бухалка, па да му спретнеш едно хубавичко ОПГ.

Но, замълчи сърце, беше то, каквото беше. КОНЕЦ ФИЛЬМА!!!

Ама нейсе, човек от главата си пати. Дето има една приказка — не з@сирай всички пътечки в гората, че подгони ли те мечка, като побегнеш по някоя, целия ще се омажеш.

НЕкои журналисти от кръга на единствения олигарх на България (уточнение да няма недоразумение – кръга капитал), вече имат наглостта да припяват да те правят защитен свидетел.

Сволочи!!!

Ох, положението стана, отпред – ракета, отзад – змия, ако ме разбираш?!?

Ех, шефе, шефе, къде си, шефе?!? Помоги, меня!!!







Може да харесате

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЛОГ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

БЛОГ

Това е украинецът, пътуващ със семейството си на 27.7.2023 г от Рим за София избягал от Украйна, скрил се в България. Пътуваха много украинци....