Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

ПАРАНОЯ ГОНИ ПОЛИТИЦИ И МАТЕМАТИЦИ





Понеже Сульо и Пульо започнаха да ме убеждават от медиите да се ваксинирам, защото, видиш ли, съм щяла да спася живот и да не бъда ходеща зараза, да задам няколко въпроса, на които много настоявам да ми отговорят:
1.Колко са смъртните случаи вследствие от експерименталните ваксини? /Според информация от сайта на Европейския парламент, има вече 5000 смъртни случая от ваксиниране с новите експериментални ваксини/.

2.Колко са тежките странични реакции след поставяне на новите експериментални ваксини в ЕС? /По данни пак от сайта на ЕП – повече от 75000 случая на тежки реакции и увреждания/.

3.Кога ще приключат клиничните изпитания на новите експериментални ваксини – по видове производител ми ги посочете, посочете и по какъв начин протичат клиничните изпитания? /По данни от официалните медии – към пролетта на 2024 година/.

4.Какъв е средният срок на клинични изпитания за всяка една ваксина?

5.По какъв начин са извършени клиничните изпитания за новите експериментални ваксини за малки деца и бременни жени?

6.В България проведени ли са клинични изпитания за експерименталните ваксини и те одобрени ли са от Изпълнителната агенция по лекарствата в България?

7.В България има ли правени аутопсии за установяване на причините за смъртта на починали от ковид-19?

8.Колко смъртни случая и тежки странични последици след поставяне на експерименталните ваксини има в България?

9.Кой носи отговорност, ако ваксините, които се разработват, доведат до смърт или тежки увреждания?

10.На каква стойност са печалбите на фармацевтичните компании, произвеждащи експерименталните биопродукти /така са наречени ваксините в листовките за информирано съгласие/, за 2021 година?

11.Какви средства са изхарчени от българската държава за рекламиране на ваксинирането?

12.Колко пари са изхарчени за закупуване на експериментални ваксини, които са минали срок на годност и/или са дарени на други държави, колко пари са изхарчени за маски, шлемове и други от държавата, които не са използвани?
13.Ваксинираните могат ли да заразяват и да се заразяват от ковид-19? Могат ли да се разболяват и по какъв начин установявате, че те прекарват заболяването по-леко от другите, при положение, че голяма част от българите са го изкарали и то в къщи, без усложнения?

Моля вилнеещите по студиата математици и политици да ми отговорят на тези въпроси и тогава да ме агитират да се ваксинирам с експериментални биопродукти. Мантрата „Ваксината спасява живот“, „Неваксинираните сеят зарази“, „Пази живота“ и прочие, могат да окажат влияние само върху интелектуалнонедостатъчни, които отказват да мислят. Аз мисля критично и си задавам въпроси, на които никой не ми дава отговор. А практиката математици да ме убеждават за последици и заболеваемост от вирус, ми навява мисли за едни други, по душевни заболявания!

Елена Гунчева







Може да харесате

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЛОГ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

БЛОГ

Това е украинецът, пътуващ със семейството си на 27.7.2023 г от Рим за София избягал от Украйна, скрил се в България. Пътуваха много украинци....