Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

АНАЛИЗИ

Брюкселските елити лъжат за „крайно дясно“





Петър Волгин за страховете на брюкселските елити от днешното „крайно дясно“

Една от най-често повтаряните безсмислици в последно време е, че партиите, които се противопоставят на брюкселското статукво били „крайно десни“. Официозните коментатори не спират да въргалят тези думи в устата си и да ги насочват към аудиторията, надявайки се, че всяко тъпоумие, след като го повторят няколко пъти, ще стане нещо невероятно умно.

Хайде сега да не разчитаме на тези „експерти“, а да помислим сами. Какво означава крайно дясна организация? Това, на практика, е неофашистка оранизация, която си поставя за цел да унищожи демокрацията с помощта на всички възможни средства, включително и с оръжие. Нацистката партия на Хитлер, фашистите на Мусолини, както и днешните им последователи наистина са крайно десни. Но всички останали, имам предвид тези, които говорителите на статуквото наричат по този начин, НЕ СА.

Партии като френският Национален сбор, нидерландската Партия на свободата, германската Алтернатива за Германия, италианската Лига и други подобни НЕ СА нито нацисти, нито фашисти, нито каквито и да било други крайно десни. Основното в програмата на тези партии е защитата на националния суверенитет. И в това няма нищо лошо. Напротив, похвално е.

И понеже брюкселското статукво все повече се страхува от такива партии, бърза да им лепне етикета „крайно десни“, надявайки се, е по този начин ще уплаши избирателите и ще се задържи на върха. Така че всеки път, когато чуете, че някоя европейска партия бива етикетирана като „крайно дясна“, трябва да знаете, че това е организация, която защитава националните интереси на страната си, набира популярност и вгорчава живота на затлъстелия физически и ментално елит.

Нормално е елитът да се плаши. Ние пък можем само да се радваме на неговия страх.

Петър Волгин, журналист и политически анализатор

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ВОЙНА

US военното разузнаване: При война с Китай американската армия ще победи Американските военни имат повече боен опит от своите китайски колеги, смятат във Вашингтон...

ВОЙНА

“Там имаше френски наемници”: Взривиха хотел в Днепропетровск, за което мълчат сводките Болезнено ужилване за Макрон Стана известно къде се окопават ВСУ след падането...

ВОЙНА

Господарите на кръвожадния клоун: Харков да бъде разрушен? Зеленски да създаде жив щит от цивилните. Невиждана жестокост от страна на запада в Украйна, докарват...

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget