Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

АНАЛИЗИ

Всичко, което казват, че е в името на обществената сигурност, всъщност е евфемизъм за краен фашизъм





Тъкър Карлсън призова канадците да обърнат внимание на лошото отношение към християните, уточнявайки: Вашите лидери ви малтретират.

Карлсън нарече Джъстин Трюдо „странен премиер, който често се преоблича“

Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън призова канадците да обърнат внимание на отношението към християните в страната им от страна на властващите, някои от които според него прокарват „краен фашизъм“ под прикритието на „обществена сигурност“.

В две речи, произнесени в сряда в препълнени зали на Калгари и Едмънтън, провинция Албърта, Карлсън предизвика канадските политически лидери и особено министър-председателя Джъстин Трюдо, когото описа като „странен премиер, който често се преоблича“.

По време на 20-минутна реч пред около 4000 души в TELUS Convention Centre в Калгари Карлсън каза, че изпитва симпатии към канадците, тъй като някои от предците му са се заселили в Нова Скотия, но смята, че политическото ръководство на страната заслужава подигравки и упрекна канадците, че не се противопоставят достатъчно на налаганите им тоталитарни импулси.

„Трябва да разпознавате какво става. Не сте поканени да участвате в политическия дебат. Това което става е унищожаване на вас, вашата култура, вашите вярвания, вашите деца и на вашето бъдеще като държава“, каза Карлсън. Като потвърждение, че канадските власти презират собствения си народ, той посочи политики като декриминализиране на твърдите наркотици в съседната на Алберта провинция Британска Колумбия, законите за транссексуалната идентичност на децата, статистиката за нарастващо финансиране от правителството на евтаназията.

 

„Те не са хора, които се опитват да ви помогнат, те са хора, които се опитват да ви навредят. Всеки, който преследва децата ви, всеки, който насърчава да имате по-малко деца, се опитва да ви накара да изчезнете. Буквално, това е толкова просто.“

Карлсън завърши словото си, като призова аудиторията да „прогледне какво правят с вашите християни“.

„Аз съм християнин, но не затова ви го казвам. Казвам го, защото няма по-безобидна и мирна група в света от християните. Повтарям, няма такава. Религията ни казва, заповядва ни да обърнем и другата си буза и да поставяме грижите на другите над собствените си грижи.“

Карлсън напътства всеки, който не е съгласен с тези заповеди, да обясни защо се противопоставя. „Хората, които се молят за [опрощаване] на враговете си? Кой прави това? Кой би се молил за своя враг? Никой, с изключение на християните и те го правят. Това им е заповядано. Така че, ако притеснявате тази група [християнската], може би имате друго предвид, за което трябва да сме загрижени, дори да не сме в тази група“, каза той.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Карлсън заклейми опожарените или поругани през последните години 96 канадски църкви, което Трюдо осъжда като „неприемливо и неправилно“, но същевременно било „разбираемо“, според твърдения, че в дворовете на католически училища били открити масови гробове на деца от коренното население. Следващите разкопки обаче не откриват доказателства за човешки останки на тези места, сочи New York Post.

„Ако позволява изгарянето до основи на 90 църкви, а министър-председателят и неговите малки странни приятелчета одобряват това – изгарянето на църкви, ако подкрепяте изгарянето на църкви, нека просто кажа: не ми трябват други факти, вие сте на грешната страна“, уточни Карлсън.

Карлсън също се позова и на вкараните в затвора по време на пандемията от COVID-19 християнските пастори, повечето от които са от провинция Албърта.

„Ако смятате, че проповядването на Евангелието е толкова опасно, че хората, които го правят, трябва да бъдат в затвора, в окови, вие служите на някой друг, но не и на народа на Канада. Разбирате какво имам предвид. Това наистина е страшно. И не ме интересува, че го обличат в пасивно-агресивния, прикриващ собствените си проблеми език на модерната левица, че всъщност ставало въпрос за сигурността на обществото. Всеки път, когато пусна вашите ужасни телевизионни предавания, всичко е свързано сък сигурността на обществото, което всъщност е евфемизъм за краен фашизъм“, добави той.

Пастор Джеймс Коутс е първият свещеник, арестуван в началото на 2021 г. за това, че оставил църквата си в Едмънтън отворена, в разрез с правителствените разпореждания по време на пандемията. Пасторът прекара един месец в затвора, след като на разсъмване полицията нахлува в неговата църква GraceLife и я барикадира с няколко огради.

Пастор Тим Стивънс от Калгари също е вкаран в затвора, след като полицейски хеликоптер открива конгрегацията му на открито през юни 2021 г. Полицията го арестува в дома му, докато малките му деца ридаят. Това предизвика сенатора Джош Хоули – републиканец от щата Монтана, да изрази възмущението си в писмо до Комисията на САЩ по международна религиозна свобода.

Пастор Артур Павловски също влезе в международните заглавия през 2021 г., когато със сила изгони полицията и здравните власти от своята конгрегация „Пещерата на Адулам“ в Калгари. След това той многократно бе арестуван: 51 дни прекара в затвора и отново през февруари 2022 г., когато изнася проповед и отслужва молебен пред шофьорите на камиони, блокирали границата между САЩ и Канада.

Карлсън призова публиката да се замисли за последиците от действията на властите, които „хвърлят пастори в затвора за това, че проповядват християнското Евангелие“, дори настояват за увеличаване на беззаконието.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

Носителят на награди журналист, автор на популярната книга „Дълбоката държава“ и новия бестселър, наречен „Индоктриниране на нашите деца до смърт“, Алекс Нюман заяви, че...

ПАРИ

Руски съд разпореди изземването на средства на JPMorgan Chase в Русия на обща стойност 439,5 милиона долара седмица, след като руската банка VTB започна...

СКАНДАЛ

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и наркотиците Вижте Павел Лисев,...

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget