Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Modernity: Байдън изглежда все по-объркан





Джо Байдън най-накрая посети град Източна Палестина в щата Охайо, повече от година след дерайлирането на влак натоварен с токсични вещества.

По време на събитието той едва успя да прочете написана реч и неговите сътрудници бързо прекратиха проявата, като прогониха репортерите само след шест минути, пише сайта Modernity, който е качил видеа, които да онагледят ситуацията.

Докато кметът на Източна Палестина говореше, Байдън бъркаше из джобовете си и изглеждаше напълно изгубен, пише изданието.

„Когато се качи на подиума, Байдън заяви, че хората му са били на място в рамките на часове след бедствието преди година, твърдение, което всички знаят, че е напълно невярно„, пише сайтът, като в текста се има предвид, че президентът едва сега, година по-късно, посети засегнатия град от случилия се разлив с токсични вещества.

 

„Няколко минути преди да си тръгне за дома, Байдън се зарече, че няма да се прибере, „докато работата не свърши“ или нещо подобно“:

 

След това президентът на САЩ се затрудни с текста и произнасянето му.

Сайтът обръща внимание, че президентът на САЩ бърше носа си често по време на речта пред жителитена гада.

 

Докато е траела речта на американския президент, жители на град Източна Палестина протестирали с плакати „Твърде малко и твърде късно“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Браво Терзиев, пак ме първи в Европа. Терзиев : Новите велоалеи по „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“ няма да бъдат премахнати Никой не...