Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ВАКАНЦИЯ

Цеко Минев дере в свои хотели 6000 лева за Нова година в Банско, тези превъртяха ли?! (Вижте какво дране пада в хотелите на олигарси, свързани с ГЕРБ мафията)





Олигарсите около ГЕРБ, които стоят зад големите хотели в българските курорти, май съвсем превъртяха, установи проверка.

Докато страната е в колапс от некадърното управление на престъпната власт, докато всеки трети новорегистриран безработен от началото на коронакризата е от ресторантьорството, хотелиерството или туризма, като от тази сфера са общо 30,6% от входящия поток на новорегистрираните безработни в бюрата по труда, хотелите дерат по 6000 лева само за 4 дни покрай Нова година!

„Нашият бранш си има нужда от един хубав плесник,от пренареждане на приоритети,така ли ще привличаме български туристи в зимните ни курорти ?”, пита и Данаил Петков, който изкарва хляба си именно в сферата на туризма.

Пример за кожодерство е например „празничната оферта на Pirin Golf Hotel & Spa в Банско – курортът, доминиран е близкият до властта Цеко Минев.

Семейство с две деца, което има смелостта да почива тук за 4 дни – от 29 декември до 2 януари 2021, трябва да плати 6195 лева с включени „данъци и такси”.

Това е най-големият хотел в зимния курорт с 1000 легла и е част от групата „Балканстрой”. С идването на кризата започват разпродажби и основното дружество фалира през май 2016 г.

Някои от големите активи вече са собственост на кредитори – Сибанк, тогава под властта на бившата жена на Баце Цветелина Бориславова, „Интерлийз” и ОББ.

Следете изданието ни и бъдете осведомени за всяка новина от България и света.

Поместваме постоянно, за да сте информирани за всичко и на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани.







Може да харесате

LIFE

Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука! Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът...

ВАКАНЦИЯ

С него имаме безвизов достъп до 177 държави и територии Българският паспорт дава безвизов достъп до 177 държави в света и по този показател...

ВАКАНЦИЯ

Бонус отстъпки до 40% за ранни записвания. Лъвски скок в цените за Турция, родните хотели помпат с по 25 лева на човек на ден...

ВАКАНЦИЯ

Скрити фекални тръби се показаха от наводнените плажове след потопа Бедствието по Южното Черноморие разкри скрити отходни тръби, замърсяващи района. Пострадалите хора публикуваха във...