Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОСЛЕДНИ

Инфлуенсърка печели $4 млн. на година от ревюта на суперавтомобили (видео и снимки)





Инфлуенсърка печели $4 млн. на година от ревюта на суперавтомобили (видео и снимки)

Бивша радиоводеща от Австралия печели по 4 милиона долара на година от ревюта на суперлуксозни автомобили, пише DailyMail.

Днес 34-годишната австралийка, родом от населено място с под 2500 жители, се радва на 14,3 милиона последователи и печели по около 7 330 евро за всяко ново видео, което качи в TikTok.

Алекс Хирши напуснала градчето Бууна в Куинсленд преди повече от 12 години, за да се установи в Дубай, където водела радиошоу за автомобили, преди да остави журналистическата кариера и да стане инфлуенсър в социалните мрежи под името Supercar blondie.

Ето и няколко от нейните безценни съвети:
Не се захващайте с нещо, само за да го публикувате в социалните мрежи. Захванете се с нещо, което обичате и започнете да документирате. Най-успешните фитнес инфлуенсъри всъщност са започнали, правейки това, което обичат.

Първоначално започнах като споделях опита си от шофирането в личния си Instagram и понеже последователите ми растяха, заех се да го правя по-професионално.

Опитайте се да направите нещо уникално, бъдете последователни и не се продавайте на марки, само за да получите нещо безплатно. Това няма да помогне на вас или на марката в дългосрочен план.

Уважавайте последователите си и вярвайте във вашата марка.

Не купувайте неактивни или фалшиви последователи, само за да изглеждате по-популярни пред погледа на марките. Защо бихте искали да прекарате цялото това време в създаване на съдържание, само за да го виждат хора, които не съществуват? Това ще навреди на акаунта ви в дългосрочен план и ще нарани марки, които се доверяват на вас и вашето влияние.







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

LIFE

Бойко Рашков: ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе Бившият вътрешен министър потвърди за интимните отношения между Делян Пеевски и Десислава Атанасова ГЕРБ и...

LIFE

След Васко Жабата в Сърбия: И ловец съм, и рибар съм превзе Украйна! (видео) Ретро чалгата се върти масово в ТикТок от бесарабските българи...

LIFE

Досега Веско е платил над 70 хиляди лв. Баба Данче е на 90 и вече е трудно подвижна Майката на естрадната икона Веско Маринов...