Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

„Най-безсрамният“ фарс на клоуна заленски!





Гневни реакции към Зеленски в САЩ: „Най-безсрамният“ фарс!

Украинският президент Володимир Зеленски се завръща в САЩ за поредната порция пари на американските данъкоплатци за финансиране на продължаващия конфликт, заяви републиканският сенатор Джей Ди Ванс по Fox News на 11 декември. Той призна, че за едногодишната си работа в Сената това е „най-безсрамният фарс“, който е виждал.

„Просто си давате сметка през колко унизителен процес трябва да преминем, когато Зеленски идва в града и иска от вас и американските данъкоплатци да му дадете още 61 млрд. долара, мисля, че е нелепо„, каза конгресменът.

Той предположи, че Зеленски е своеобразна фантасмагория за превключване на вниманието, ако ще и републиканците да напомнят на правителството за неотложните проблеми на страната, като мигрантите и южната граница на САЩ. При това Ди Ванс изрази иронично възхищение от упоритостта на украинския лидер да идва отново и отново, за да иска пари от американците.

„И той идва в Съединените щати, изнася лекция, иска от нас пари, като успоредно с това хвърля зад решетките свещеници и други граждани. Мисля, че това е един безсрамен фарс. От една година съм в Сената и това е най-големият фарс, който съм виждал„, добави той.

Днес Зеленски ще посети Белия дом и ще се срещне със сенатори и председателя на Камарата на представителите на САЩ. Той ще се опита да убеди Вашингтон да предостави на Украйна военна и финансова помощ.

ЛГБТ екстремистка Карин Жан-Пиер, говорител на Белия дом

На 11 декември украинският президент разкритикува Конгреса и призова Вашингтон да предостави на Украйна допълнителна военна помощ. Той заяви това по време на реч в Националния университет по отбрана (НУО) в столицата на САЩ.

В същия ден говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви, че президентът на САЩ Джо Байдън е предложил на Зеленски да проведат среща в Белия дом, за да обсъдят нуждите на Киев.

През септември кандидатът за президент на Републиканската партия и бизнесмен Вивек Рамасвами заяви, че посещението на Зеленски във Вашингтон има само една цел – да получи пари. Той призова американското ръководство да се „събуди“ и да започне да защитава интересите на Съединените щати.

Западните държави увеличиха военната и финансовата подкрепа за Украйна на фона на специалната операция на Русия за защита на Донбас, която руските власти обявиха на 24 февруари 2022 г. на фона на влошената ситуация в региона заради украинския обстрел. Напоследък обаче Западът все по-често говори за необходимостта от намаляване на подкрепата за Украйна.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Словашкият вътрешен министър: На ръба на гражданска война сме! „Призовавам всички да спрат да разпространяват омраза. На ръба на гражданска война сме. Покушението срещу...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СВЯТ

Медведев за атаката срещу Фицо: „Квинтесенцията на русофобска Европа. Това е само началото!“ За първи път от десетилетия насам в Европа беше извършено покушение...

КОНСПИРАЦИЯ

Словашкият премиер Роберт Фицо беше ранен при стрелба след заседание на правителството. Нападателят е стрелял четири пъти, преди да бъде задържан от полицията. Опитът...