Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

SPORTS

Венци Стефанов за Левски: Като не ти е писано – отпадаш





Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след победата на „белите“ срещу Хебър с 3:0 в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Той засегна темата с отлагането на мачове заради участието на родните тимове в евротурнирите.

Стефанов коментира и новия селекционер на България Младен Кръстаич, като заяви, че се надява треньорът да има „здрави панталони“.

„Доволен съм.

Противникът не беше някаква екстра класа, играха коректно и чисто. Класата на Славия си личеше. Те нямаха удар към нашата врата. Имахме поне 10 положения.
Не е хубаво да има отлагания на мачове. Утре и на нас, и на тях ще ни се наложи да играем през два-три дни. Няма да е от полза нито на нас, нито на Левски. Както се вижда, като не ти е писано – отпадаш.
Радвам се, че Бакеро, Кристиян Стоянов и другите момчета навлизат в ритъм. Бъдещето е пред младите. Много скоро ще имате удоволствието да се радвате на добрите им игри, дай Боже и в националния отбор.

От Славия винаги става по-нагоре. Мартин Георгиев ще играе голям футбол. Той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Когато го изгониха несправедливо срещу онова по-черничкото момче, плачеше в съблекалнята.

По-обнадежден съм за Кръстаич, защото българските треньори идваха с голямата кошница, но им се качваха по главите и им се бъркаха в съставите, това струваше много на родния футбол. Дано този човек има по-здрави панталони“, каза Стефанов.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Може да харесате

SPORTS

Основното състезание на Олимпиадата в Париж ще е по шизофрения Докато почти милиард и половина евро, които бяха отпуснати за почистване на Парижка Сена...

БЪЛГАРИЯ

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта. Те предвиждат хазартни зали...

SPORTS

Нова държавна комисия да координира безопасността при спортни събития, предвижда законопроект По-малко от седмица след поредните изстъпления на феновете по време на футболното дерби...

SPORTS

Гробокопачите на футбола от БФС ликуват, а виждайки Изпълкома на Гонзо, в Банкя със сигурност пируват! Нескопосания Борисов и футболната мафия смачкаха с „калните...