Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

SPORTS

Светослав Иванов изнерви Боби Михайлов: Каква заплата вземате?





Кадър бТВ
Шефът на БФС Борислав Михайлов отказа да отговори на неудобен въпрос, зададен му от водещия на „120 минути“ по бТВ.

Ние знаем какви заплати вземат президента, премиера, депутати, министри. Колко вземате Вие, попита Светослав Иванов директно Боби.

Те са държавни служители, аз не Ви питам Вас колко вземате. Със сигурност никой не работи безплатно, отвърна дипломатично Михайлов.

Питам Ви, защото през 2019 година Чеферин, който наследи Платини като шеф на УЕФА, отправи призив за публичност и публикува заплатите – неговата и на хората около него, продължи Светослав Иванов в опит да измъкне от своя събеседник желания отговор.

Това си е личен въпрос. Не работя без пари, със сигурност вземам по-малко от треньори и други, вземам това, което ми е гласувал Изпълкома, затвори темата Михайлов и напомни, че БФС не взема нито една стотинка от държавата.
Последва нов въпрос на журналиста: Защо, когато оглавихте БФС, България беше на 25-о място в ранглистата на ФИФА, а сега сме на 71-во, ако се лъжа, поправете ме?

По никакъв начин и невинаги управлението на БФС е пропорционално към резултатите на националния тим, към никое ръководство на БФС. Защото при предишното ръководство например имаше друг национален отбор, който се класира три пъти поред на големи първенство. Така че това са нещата, зависи и от поколения и така нататък, отговори Борислав Михайлов.







Може да харесате

SPORTS

Основното състезание на Олимпиадата в Париж ще е по шизофрения Докато почти милиард и половина евро, които бяха отпуснати за почистване на Парижка Сена...

БЪЛГАРИЯ

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта. Те предвиждат хазартни зали...

SPORTS

Нова държавна комисия да координира безопасността при спортни събития, предвижда законопроект По-малко от седмица след поредните изстъпления на феновете по време на футболното дерби...

SPORTS

Гробокопачите на футбола от БФС ликуват, а виждайки Изпълкома на Гонзо, в Банкя със сигурност пируват! Нескопосания Борисов и футболната мафия смачкаха с „калните...