Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Борим заразите, а Мутрите внасят боклук на поразия…





  • Ковачки е български бизнесмен, винаги в приятелски политически кръг.
  • Собственик е на няколко ТЕЦ -а, в които, вече сигурно потвърдено, се гори боклука на ЕС.

Според него Бойко Борисов е подписвал договори да горим в България боклука на ЕС, а неговите ТЕЦ – ове са само един изпълнител, по договорите, за което му се плаща.
Ако горенето бъде спряно, по споразумение, сключено през 2015, държавата ни ще трябва да плати €10 милиарда неустойка. С което Бойко фактически ни е заробил вовеки да усвояваме отпадъците на Европа.
Ковачки е готов да запознае обществеността с документи, които доказват това.

От тях става ясно, че се горят боклуци от Италия, Англия и Испания, а това става по препоръка на Брюксел. Свидетели сме, че европейците иначе са отявлени еколози и екозащитници, но обръщат гръб на престъпленията от задния двор и мълчаливо тровят бедната и корумпирана страна, член на същата общност.
Затова и ДАНС и Прокуратурата влязоха в моите ТЕЦ – ове, извзеха документите, от които става ясно, държавата ми възлага да горя боклуците, като това е напълно съгласувано с Бойко Борисов, който лично е поемал ангажиментите пред другите европейски лидери и ги призовавам всички да спрат да се упражняват с името на Христо Ковачки, казва един от мразените бизнесмени днес в България.

Имам документите и ако не се спрат, мога да ги покажа не само на медиите в България, защото едно е да правиш успешен бизнес, друго е да търгуваш интересите на един народ, като българският – нещо, което постоянно правят нашите представители в Брюксел без да се съобразяват какво искат реално хората в България.
Това не оневинява престъпните действия, въпросите са много, някой дължи не просто отговори.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

ПАРИ

Има много митове за енергетиката и икономиката. Анализът категорично показва, че преходът към нова зелена икономика не напредва толкова добре, колкото се очакваше. Стратезите...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget