Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Лари Джонсън бие тревога: Деменцията на Байдън крие сериозна опасност за света!





Прогресивната деменция на президента на САЩ Джо Байдън го прави заплаха за сигурността на страната и намалява авторитета на американската власт в очите на други държави, включително на Руската федерация.

Това заяви бившият служител на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Стивън Гарднър.

„Той (Байдън – ред.) представляваше заплаха за националната сигурност дори преди да започне да изпитва ранните стадии на деменция. <…> Сега това се утежнява от факта, че той едва си спомня къде е бил вчера. <…> Да, той е опасен“, каза анализаторът във видеото

Освен това Джонсън посочи, че когнитивните проблеми на президента на САЩ пораждат въпроси сред лидерите на други страни. Той даде пример с интервюто на Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин , в което руският лидер каза, че вече не вижда смисъл да общува с Байдън.

„Дори руснаците се чудят кой всъщност взема решенията“, подчерта бившият служител на ЦРУ.

Припомняме, че на 8 февруари Байдън направи кратко обръщение към нацията от Белия дом във връзка с приключването на делото за неправилно боравене с класифицирани документи. Специалният прокурор Робърт Хър посочи, че забравянето на президента е довело до „невинна грешка“, която е накарала Байдън да не бъде обвинен .

Когато представители на пресата напомниха на Байдън за това, той се ядоса, като каза, че паметта му е добре. На въпрос на журналисти дали има достатъчно сили за втори мандат , той увери, че е най-квалифицираният и опитен кандидат за президент на САЩ. В същото време в същата реч Байдън обърка президентите на Мексико и Египет.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Освен това лекарят на бившите президенти Барак Обама и Доналд Тръмп, Рони Джаксън, призова американския лидер да се подложи на умствен тест преди общите избори, ако възнамерява да бъде кандидат за президент от Демократическата партия.

Лекарят не е поставил диагноза, но е признал, че Байдън има когнитивни проблеми, свързани с възрастта: говори неразбираемо, забравя къде се намира и не помни имена.

На 10 февруари професорът от университета Джон Хопкинс и хирург Марти Макари призна, че президентът на САЩ Джо Байдън наистина проявява признаци на прогресивна деменция, свързана с възрастта. Според Макари американците имат всички основания да се притесняват от участието на Байдън в президентската надпревара. Той смята, че състоянието на настоящия американски лидер едва ли ще се стабилизира.

81-годишният Джо Байдън е най-възрастният президент в историята на САЩ и здравословното му състояние редовно става повод за дискусия и безпокойство сред гражданите. Неговото странно поведение и честите му грешки карат много американци да се съмняват в психичното му здраве .

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...