Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОЛИТИКА

Демократите се опитаха да предотвратят победата на Тръмп в Ню Хемпшир





Няколко видеоклипа от Ню Хемпшир показват, че гласоподавателите на Демократическата партия отчаяно са се опитали да провалят първичната кампания на републиканците, за да осуетят неизбежната победа на Тръмп в надпреварата за републиканската номинация, пише Modernity.

Забележително е, че демократите имаха възможност да гласуват на първичните избори на републиканците и го направиха масово за Ники Хейли.

CNN отбеляза, че докато 70% от гласоподавателите на Тръмп са регистрирани републиканци, 70% от гласоподавателите на Хейли са регистрирани избиратели, които не са обявили принадлежност. Тя е събрала само 27% от регистрираните републикански избиратели, а това са хората, които продължават да тъгуват по времето на Дик Чейни, отбелязва Modernity.

 

И така, кои са тези мистериозни 70% от нерегистрираните избиратели, внезапно подкрепящи Хейли?

Те са демократи.

Ето как се хвалят с това. На въпрос защо е гласувал за Ники Хейли, случаен гласоподавател отговаря, че това е вот срещу Тръмп, тъй като иска тя да се изправи в президентската надпревара срещу Джо Байдън. След това това гласоподавателят заявява, че се определя като демократ и отговаря, че ако на изборите трябва да избира между Ники Хейли и Джо Байдън, той би заложил на Байдън.

 

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Ако това бяха истински републикански първични избори, в които могат да гласуват само регистрирани републиканци, Тръмп щеше да изтрие пода с Хейли и нямаше как тя да остане в надпреварата, пише Modernity.

Демократите знаят, че Байдън не може да победи Тръмп и затова правят жалки опити да прокарат Хейли сега, защото в почти всяка анкета тя губи от Байдън в проучвания, които ги изравят един срещу друг.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...