Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОЛИТИКА

ЦИК: 39,40% е била избирателната активност в неделя





Гласували са 2 601 696 български граждани

39,40% е била избирателната активност на предсрочните парламентарни избори в неделя, съобщават от ЦИК.

Данните са към 20 часа на 2 октомври.

През целия избирателен ден са гласували 2 601 696 български граждани.

На изборите през ноември миналата година избирателната активност беше 40,23%.

Кои са избиротелите в България???

Преброяването, както предположих, ок.6 500 000 души, а списъците са с над 6 600 000😂🤣доказва изцяло, че списъците, респ. изборите са фалшиви!

Няма как да го спестя!

Това, че уж казвали, че списъците включват и тези в чужбина е смехотворно!( дори журналист, който го съобщаваше по радиото се засмя😂🤣)

Най-малкото беше ко-вид и повечето бяха в България и второ, прави се дълъг период, от чужбина дори повече „се преброяваха“ по интернет като можеха хора в България да ги „преброят“! Изб. списъци, както винаги, специалистите сме знаели са изцяло фалшиви!

Не става въпрос за мъртви души!

Правили сме предаване (в началото на Балотаж още), че разликата с НСИ е 800 000 т.е, в списъците има фалшиви ЕГН-та, несъществуващи лица и т.н.

И ОЩЕ НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО! 5 ПЪТИ СЪМ ГО ГОВОРИЛА В БАЛОТАЖ, ГД „ГРАО“ КЪМ МРРБ по закон САМО ОТПЕЧАТВА СПИСЪЦИТЕ, А НЕ СЛЕДВА СА ГИ СЪСТАВЯ И ПРАВИ!

А ГИ ПРАВИ ОТ 30 ГОДИНИ! ПРОСТО, НСИ Е СПЕЦИАЛИЗИРАН И СЕРИОЗЕН ОРГАН, ГД „ГРАО“ …хайде, ще го спестя…шефът винаги е с всеки, ако ме разбирате правилно!







Може да харесате

СВЯТ

Обвиненията са сериозни. Ще дадат под съд ръководството на ЕС Предстоят рокади във властовите структури на ЕС. Не става въпрос само за планираните избори...

ПОЛИТИКА

Неофашистите в Съветът на ЕС забраниха руски държавни медии. Захарова: Подготвяме отговор! Неофашисткият Съветът на ЕС реши да спре излъчването на територията на Европейския...

БАНКЕРЪ

Бари Щернлихт: Скоро започват масови фалити на банки в САЩ заради имотите. По една – две на седмица! Главният изпълнителен директор на базирания в...

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...