Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПАРИ

Делян Добрев извади ЧУДОВИЩНИ ЦИФРИ за борчовете за милиарди, с които лъжеца Василев заробва България





Чудовищни цифри за дълга, натрупан от страната ни през времето, в което „най-великият финансист“ на междупланетарно ниво Асен Василев се разпорежда с паричните капитали на страната ни, показа Делян Добрев.

Депутатът от ГЕРБ направи съпоставка между борчовете, които трупаме с финансовия министър на „Промяната“ и допреди харвардската групировка да бъде инсталирана начело на държавата.

„За 45 години от 1944 до 1989 година, Българската комунистическа партия натрупа 10 милиарда долара дълг. Точното число е $10,137,085,438.

За 32 години от 1989 до 05.2021, всички демократични правителства за този период натрупват сумарно още 6 милиарда долара дълг. Точното число е $6,071,247,895″, написа Добрев в социалната мрежа.

И сега идва периодът, в който из коридорите на финансовото министерство с наръч папчици под мишница наперен крачи Асен Василев.

„Само за 3 години от средата на 2021 до края на 2024, Асен Василев ни „оправи“ с нов 11 милиарда долара дълг. Точното число е $10,975,111,111.

Коойййй се-га е номер 1?

Само казвам… Да не каже после някой: „Защо никой не каза?“

P.S. И още се засилва! Според прогнозата на МФ планира още 10 млрд долара, но вече само за 2 години (2025 и 2026), не за 3″, добави бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Или казано още по-накратко: за 45 години – дълг от $10,137,085,438, за 3 години – $10,975,111,111.

Толкоз!

Само преди около две седмици, за последно България набра нов външен дълг в размер на около 2 милиарда евро.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...