Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПАРИ

Ха сега другият път като кажат, че няма пари





За справка само на евроатлантиците дето ни обясняват от сутрин до вечер как без Европа не можем да тази година ще внесем в Европейския бюджет 2 милиарда и 42 милиона лева, което е с 350милиона повече от миналата година, а ни обясняват,

 

… че по плана за възстановяване сме щели да получим за следващата 4 години 7 милиарда лева при положение, че с темп на вноски ще внесем повече от 8 милиарда.

ЕС е една Пирамида.

ЕС Е БЛИЗО ДО ФАЛИТ – КОЙ Е ОТГОВОРЕН, КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

Виктор Орбан: Къде са парите?

Европейският съюз напълно дерайлира. Сега управляващият елит на ЕС иска още повече пари от страните-членки. Но къде са отишли ​​всички останали пари?, чуди се унгарският премиер Виктор Орбан във вирусен клип в Twitter. Той изисква отговори.
ЕС трябваше да бъде проект за мир и просперитет. Това не е така. Сега има съюз за война и милиарден дъжд за фармацевтичната индустрия, „зеления преход“ на глобалистите, Украйна и други неща.
В клип в социалните медии унгарският премиер Виктор Орбан настоява да знае къде са отишли ​​всички пари и кой е отговорен за факта, че ЕС сега е на ръба на фалита.
Според Орбан Европейската комисия е представила предложение за изменение на бюджета, което насърчава страните членки да предадат още стотици милиарди на Брюксел.
– Това повдига въпроса как се озовахме в тази ситуация? Как може ЕС да се окаже на ръба на фалита?, казва той в клипа в Twitter.
– Те искат страните членки да платят 50 милиарда евро, за да могат да дадат това на Украйна, когато дори не могат да отчетат парите, които сме изпратили там досега. Те искат повече пари от страните членки, за да могат да плащат лихвите по заемите, които ЕС взе по-рано. Именно от тези заеми Полша и Унгария досега не са видели нито стотинка.
– От нас искат още повече пари за имиграция, но не за защита на границите, а за приемане на имигранти. И, разбира се, не забравиха собствените си портфейли. Искат милиарди евро за повишаване на заплатите на брюкселските бюрократи.
Позицията на Унгария е ясна, посочва Виктор Орбан в края на клипа.
– Първо искаме да знаем за какво са използвани огромните пари, които сме дали досега. Тогава ще разберем кой е отговорен за довеждането на ЕС до ръба на фалита.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...