Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

LIFE

Как да носим: Розово и червено





Твърде дълго комбинацията между розово и червено бе заклеймявана за проява на лош вкус, преди да покаже характер и да се наложи като един от най-предпочитаните и тренди съюзи. Вече няколко сезона нищо не може да го помръдне от гардероба ни. А настроението, което ни създава, е абсолютно безценно. Розово-червената идилия успя да изпъкне като топ тенденция не и без любезното съдействие на Алесандро Микеле за Gucci и Виктория Бекъм за собствения си бранд. Един куп дизайнери от първа дивизия също имплементираха сочната цветова комбинация в колекциите си. От крайния лукс до брандовете за масова мода – всички отредиха достойно внимание на розовото и червеното като печеливш, ярък и безупречен съюз.

Допълнителното задоволство идва и от факта, че аленото и цикламата намират своето приложение от сутрин в парка и обяд в офиса до парти вечер. Всичко опира до пропорция, модел и точното съчетание.

Един от възможните сценарий е да оставите розовото да доминира в комбинация с бяло или неутрални тонове. А да внесете червеното за акцент единствено под формата на аксесоар – шапка, чанта или и двете.

Друга опция е двата цвята да бъдат в напълно премерен баланс – розово в горната половина на облеклото и червено в долната му половина. Или обратното, ако ви се прииска.

Идеята за леопардов принт, решен в розово и червено, също много ни се понрави. И с удоволствие бихме изпробвали визията с рокля в тази шарка с волани и свободни ръкави. Леко бохо, леко романтично и момичешко, но с щипка дързост.

Мини полата в аленочервено, съчетана с небрежен суитшърт в розово е готова да ни отведе на приключение където и когато си пожелаем.

Плетивата и саката също стоят ефектно, когато редуваме в аутфита си двойката от активни и страстни цветове.

Ключът е в експериментирането. И тестването, докато открием своята най-интересна, комфортна и индивидуална визия. Оставяме ви насаме с галерията ни, за да се заредите с вдъхновение!







Може да харесате

СВЯТ

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си Дзинпин в тесен състав....

СВЯТ

Лидерът на Хизбула Хасан Насрала призова ливанските власти да „отворят морето“, за да наводнят Европа с нова вълна от мигранти, предаде Modernity. Хасан Насрала,...

СВЯТ

Словашкият вътрешен министър: На ръба на гражданска война сме! „Призовавам всички да спрат да разпространяват омраза. На ръба на гражданска война сме. Покушението срещу...

СВЯТ

Медведев за атаката срещу Фицо: „Квинтесенцията на русофобска Европа. Това е само началото!“ За първи път от десетилетия насам в Европа беше извършено покушение...