Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

LIFE

Мелания заложи на сребро, а Бриджит – на злато на първата държавна вечеря в ерата Тръмп





В понеделник френският държавен глава Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит пристигнаха във Вашингтон. Тридневната визита на първото семейство включва наситена програма – две вечери, един обяд, културни мероприятия, както и множество подаръци, символ на здравите връзки между двете страни. Посещението е с държавнически статут и почести, каквито до момента Доналд Тръмп не е оказвал на чужд лидер.

Оставяйки настрана диаметрално противоположните позиции на двамата ръководители по редица политически въпроси, модни критици от цял свят с нетърпение очакваха появата на двете най-популярни първи дами на едно място. Припомняме, че визитата на семейство Тръмп в Париж се превърна в моден дуел между Мелания Тръмп и Бриджит Макрон.

Днес, девет месеца по-късно, Мелания Тръмп и Бриджит Макрон се изправиха една срещу друга във втори рунд на своеобразния модел дуел, където основни критерии отново са елегантност, стил и етикет.

Очаквано един от най-паметните моменти бе появата на американската първа дама Мелания Тръмп в тоалет, подбран специално за държавната вечеря. Мероприятието се проведе във вторник вечер в Белия дом. Всички детайли се пазеха в дълбока тайна, като ясен бе единствено броят на гостите – около 150 души.

И този път американската първа дама бе неотразима. Мелания Тръмп се появи в тоалет на Шанел. Френската модна къща е сред фаворитите й, освен това изборът е търсен жест на гостоприемност към първото семейство на Франция. Дългата сребриста рокля бе изрисувана ръчно с благородния метал и украсена с кристали и пайети. А елегантните обувки в сходен цвят на марката louboutin допълваха перфектната й визия.

Неиният съпруг Доналд Тръмп не пропусна да отбележи този факт. По време на тоста той вдигна чаша и за „абсолютно невероятната първа дама на САЩ“.

Френската й колежка също не остана на заден план. Бриджит Макрон отново заложи на марката „Луи Вюитон“, появявайки се в кремава рокля с дълги ръкави и златни детайли от новата колекция на марката. Основни елементи бяха преплетените ивици около деколтето и врата, както и масивния колан, точно под бюста.

Г-жа Макрон също бе подбрала обувки в сходен нюанс с тоалета си и клъч със златисти детайли.

Фактите са ясни, първата държавна вечеря в ерата Тръмп несъмнено ще бъде запомнена с демонстрация на вкус, прецизно следване на протоколните норми и поява на изключително висока визуална култура и стил от страна на първите дами на САЩ и Франция.

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон затвърдиха позициите си на най-популярните съпруги на държавни ръководители в световен мащаб. И двете доказаха, че добрият държавен етикет е залегнал във визиите им – от прическата, през избора на тоалет до съчетанието на цветовете.

Неподражаемата елегантност на бившия модел Мелания Тръмп се превърна в пример за стилна президентска съпруга, която успя да наложи собствен маниер в избора на модерно елегантно облекло.

От своя страна френската й колежка привлича вниманието с младежка визия. Със свежия си външен вид, 65-годишната Бриджит Макрон, затвърди мнението, че годините са само цифра. А чрез модерния си начин на обличане, с лекота се превърна в символ на съвременната жена.







Може да харесате

СВЯТ

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си Дзинпин в тесен състав....

СВЯТ

Лидерът на Хизбула Хасан Насрала призова ливанските власти да „отворят морето“, за да наводнят Европа с нова вълна от мигранти, предаде Modernity. Хасан Насрала,...

СВЯТ

Словашкият вътрешен министър: На ръба на гражданска война сме! „Призовавам всички да спрат да разпространяват омраза. На ръба на гражданска война сме. Покушението срещу...

СВЯТ

Медведев за атаката срещу Фицо: „Квинтесенцията на русофобска Европа. Това е само началото!“ За първи път от десетилетия насам в Европа беше извършено покушение...