Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Пропагандата на Киро Кретена и Лена Парапета





  • В политиката би трябвало да има морални граници, които не бива да се преминават, защото после няма връщане назад
  • В политиката има морални граници, които не бива да се преминават, защото после няма връщане назад. Или иначе казано, в политиката, както и в природата нищо не изчезва без следа….

На 20 декември през 1944 година в София открива заседанията си най-големият политически процес в българската история! Народният съд съди „виновниците за въвличане на България в световната война срещу съюзените народи и за злодеянията свързани с тях“! И бяха осъдени, както навсякъде в Европа. Естествено ролята на днешните ни партньори в онези събития услужливо и гузно се подминава – а тя е съществена, доколкото Царство България бидейки част от Тристранния пакт се е намирало в състояние на война със САЩ и Великобритания, обявена официално на 14 декември 1941 година.

Присъдите на палачите на България, хитлеровите колаборационисти, издадени от съда, който функционира като част от нюрнбергската система от съдилища, които заседават в цяла Европа след войната, са отменени и същите са оправдани посмъртно през 1996 година. Реабилитирани са! Дори имената им са изписани на паметна плоча, пред която се кланят и поднасят цветя днешните дехуманизирани инфантили, самонарекли се „елит“ и „добри сили“.

Новопокръстените либерал-джендъристи с радост и ентусиазъм биха реабилитирали и Хитлер, който е убивал руснаци, което в техните очи го прави герой, ако не съществуваше и едно друго обстоятелство, свързано с Третия райх – а именно методичното и садистично унищожаване на милиони невинни евреи в цяла Европа, наречено Холокост или както са го дефинирали нацистите „окончателно решение“!

Това е единственото, което в момента пречи на родните евроатлантици и демократи да обявят публично фашизма за високо хуманна ценост. Въпреки това розовите хунвейбини не се посвениха да отрежат с флекс ръката на съветския войн в София, който освободи Европа, а и България от тази чума, който прекрати пъкленото дело на фашистите и изгаси пещите на лагерите на смъртта и спаси живота на милиони евреи – клетници подлежащи на депортация и унищожение! Унищожиха паметника на трети украински фронт, в който участва и първа българска арми под командването на генерал Владимир Стойчев и по този начин поругаха и паметта на над 30 000 български войници паднали по бойните полета на Югославия и Унгария. Екзекуцията на монумента бе извършена варварски от държавата, в лицето на областния управител, а полицията охраняваше това беззаконие в центъра на София на връх Рождество Христово – християнски празник, който либералите масово наричат просто „весели зимни празници“.

Кулминацията на този варварски акт бе изродската коледна торта изядена на тържеството на столичните демократи, която беше гарнирана с отрязани глави, ръце и крака – символизиращи нарязаниите с флекс фигури от паметника. Всичко това бе направено демонстративно и с присъщият на тази деструктивна общност цинизъм. Посланието им е: „Ние сме над законна, недосегаеми сме, защото зад нас стои посолството и можем да правим каквото си пожелаем и когато си поискаме. Вашето Рождество не ни интересува, а още по-малко ни вълнува дали одобрявате това, което вършим или не.“ Не им се получи – срещнаха само и единствено омраза и презрение. И е напълно нормално да е така – те не познават историята, а още по-малко българския народ и неговите бит, душевност и национална психология.

Обикновенно манипулацията и респективно цензурата са базирани на някаква логика, която произтича от това, че винаги по-силния интелект доминира над по-слабия и респективно го насочва в една или друга посока – т.е. моделира го. И точно тук се сблъскваме с аномалията, на която сме свидетели у нас. Нискоинтелигентни и неуки илитерати се опитват агресивно да налагат определени манипулативни теории на хора, които далеч ги превъзхождат в интелектуално отношение. С две думи идиоти се опитват да налагат несъстоятелните си и хаотични възгледи на умни хора. Това е основната причина за пропагандния фарс, на който сме свидетели и откровените подигравки, които предизвикват пишман „агитаторите“, които впечатляват с пошла изява и фрапиращо невежество.

С две думи все още ни е рано за тази идиотска и неадекватна пропаганда, с която хора като Кирчо кретена и Лена парапета се опитват да ни обработват.

В резултат на всичко това, за съжаление, немалка част от народа ни престана да се отъждествява с Българската държава, която се представлява от „онези другите“. И това е сериозен проблем, който е по-трудно решим и поправим от останалите щети, които кирякстефчовците ни нанесоха през последните години и особено последната!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...