Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Киро Тъпото да говори за въоръжение и отбрана ми идва прекалено





Андролова: Кирил Петков да говори за въоръжение и отбрана ми идва прекалено. Човек с тежък дисбаланс на невротрансмитерите

„Оф, всичко мога да приема, ама Кирил Петков да говори за въоръжение и отбрана ми идва прекалено. Човек с тежък дисбаланс на невротрансмитерите и активни вериги за пристрастяване.

Свръхстимулацията на веригата за възнаграждние (пари, власт, жени, алкохол, наркотици, фукливост и пр.) променя допаминовата сигнализация, което води до развиване на симптоми на пристрастяване. Когато се променят допаминовите рецептори, отслабва префронталната кора и става все по-трудно да се контролира импулсивното и агресивно поведение, особено пък в търсене на още стимулация.

Просто вече не мога да наблюдвам това срутване на политическата ни система. Истински позор е тази неграмотност, която нахлу с пепейците.

Радев да си оскубе косите сега, като слуша Кирил Петков и сие да говорят за отбрана! Той дари държавата с тези гении на политическия кич! Отдавна е ясно, че ПП обичайно са в някакви психеделични пътешествия на мозъка, където ги изпращат разни химикали, и светът им изглежда лекичък, забавен, финансово изобилен, пуфкав и феноменално удобен.

Помня една учена мома от ПП веднъж каза в парламента, че България не е в демографска криза. И във финансова не е, нищо че емитираме дълг след дълг. Нормалността се изтребва в България. Пепейците нямат съмнения, че могат всичко и че са най-способните. Понякога се връщат за няколко часа в стаята на действителността, но то е само за да отплават отново в измеренията на невнятността.

Готови да се подложат за всичко само и само да удовлетворят зависимостта, да бъдат на власт. Ако им поискат да закрият държавата, ще я закрият моментално от трибуната на парламента с изява на Кирил Петков, сричащ от листовка под носа си колко е небходимо закриването за нашите национални интереси.

Тук няма мислене, има зависимости. Кирил става само за психеделичен гид, но дотам я докарахме той и такива като него да говорят за отбрана и енергетика. Никой от нормалните не може да се справи с ПП, едни психонавти във властта.

Нормалността стои в ступор пред наложената отвън ненормалност. И забелязвам, че в опразненото от мислене пространство все повече проблемни хора искат да командват държавата. И някой им разрешава. Ще остане ли нещо от дерибейството на невежеството или да разпродаваме и да си ходим?!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...