Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

ДБ са много зли, но, за щастие, са и много глупави. Затова и фашизмът им е такъв един глуповат





Известният журналист, анализатор и радиоводещ Петър Волгин коментира в своя профил във Фейсбук думите на Делян Добрев от ГЕРБ по Нова, че е добре преди ротацията през март от правителството да отпадне ПП.

Ето и целия му пост:

„Делян Добрев обяснява, че сегашното коалиционно правителство не ставало за нищо. Много по-добре щяло да бъде, заключава Добрев, ако настоящата коалиция се трансформира в коалиция ГЕРБ-ДПС-ДБ.

Такаааааа, винаги съм смятал, че няма как да бъде измислено по-уродливо коалиционно управление от днешното. Добре, че беше Делян Добрев да ни обясни, че може. Ако предлаганият от него вариант наистина се осъществи, управлението ще придобие несравнимо по-голяма отвратителност.

Разбира се, аз съм последният човек, който би защитавал ПП. Това са хора с развито до маниакалност самочувствие без никакво покритие, а както личи, обичат много и да покрадват. Но имат един плюс в сравнение с ДБ.

По-малко зли са.

На първо място поставят финансовите си интереси, а чак след това идва злобата. Докато при ДБ е обратното. Злобата преобладава над всичко останало.

„Демократична България“ са като свекърва, която има едно единствено желание – да умори снахата, колкото се може по-рано. Злобата и нетърпимостта на ДБ към всички, които не мислят като тях, са пословични. Единственото хубаво в случая е, че са глупави. Зъл и умен човек може да направи големи поразии. ДБ са много зли, но, за щастие, са и много глупави. Затова и фашизмът им е такъв един глуповат.

И все пак трябва да внимаваме. Тази формация в никакъв случай не бива да се настанява твърдо във властта. Защото това не е нормален политически проект. Това е фашизоидна секта, която полива с отрова всичко около себе си. Историятата пък е показала, че мястото на фашистите е на подсъдимата скамейка в Нюрнберг, а не в управлението.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...