Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Голяма лъжец е формалният премиер!





Голяма мъка е формалният премиер ! Животновъдите били заинтересувани от внос, разбирай украински, на фуражи. Как бе, мин.-председателю, как ще са заинтересовани, като фуражите вероятно са радиоактивни или генномодифицирани ? Заинтересовани може да са неколцината ваши спонсори, но не от вноса на фураж, а от това да не паднете. Останалите протестират.

Кой ще унищожи стадо за 20-30 000 лева, за да спечели 500 – 600 лева от по-евтин, но отровен фураж ? Кой ще му купи месото и млякото, като разбере, че са радиоактивни или ГМО ?

И се оплаква ! Протестът придобивал политически характер ! Че какъв да бъде – културен, философски, схоластичен ? Политически ще е, разбира се. Или приемате исканията на зърнопроизводителите или се махате. Политиката е концентриран израз на икономиката, нали ?

„Аз с терористи не преговарям“ – това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи.

Аз с терористи не преговарям. Аз очаквам от тях да дойдат на масата и да преговаряме по същество“, заяви премиерът.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Гешев изригна срещу Денков и кабинета: Алчните терористи сте вие!

Министър-председателят на България акад. Денков нарича около 15000 български граждани терористи. Зърнопроизводители, чийто сектор в икономиката прави оборот от милиарди левове.

Интересно как би нарекъл правителството на Полша, което забрани вноса на зърно от Украйна? Въпреки че двете страни, освен съседи, са и най-близки съюзници. Полското правителство просто се грижи за гражданите си. А нас ни управляват предатели, обслужващи чужди национални интереси.

Резултатът ще е фалити и съсипване на този сектор в земеделието, изкупуването му от олигарси, а накрая и скок на цените за сметка на всеки един от нас. Истината е, че ни управляват алчни терористи, които успешно ще съсипят един от малкото неунищожени сектори от българската икономика. Време е ние, гражданите, да не преговаряме с политиците терористи.

Бареков скочи на Денков: Да наречеш „терористи“ 80% от народа си, а да управляваш с 30 депутати, е национално предателство. Оставка!

Денков се метна под трактора и каза за българските земеделци: „Аз с терористи не преговарям!“

Доживяхме и това – българското село и родното земеделие, изхранило 13 века народа на България, да бъде наречено „терористи“ от български министър-председател!

Оставката за Денков е неизбежна, а отчаянието го принуди бързо да стигне прага на своята компетентност и морален интегритет. Да наречеш терорист 80% от народа си, а да управлявавш с 30 депутати е национално предателство и преврат с узурпация на властта в полза на чужди сили. Тези хора са слуги, а не управленци с грижа за народа си.

„Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи. Аз с терористи не преговарям“, заяви премиерът пред bTV.

Той допълни, че очаква зърнопроизводителите да дойдат на масата за преговори и да говорят по същество.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Ето карта на протестите в цялата страна и В списъкя на всички „терористични организации“, както ги определи Денков, са повече от 30 национално представителни фермерски и земеделски организации от животновъди и пчелари до зърнари, зеленчукопроизводители и производители на земеделска техника.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Браво Терзиев, пак ме първи в Европа. Терзиев : Новите велоалеи по „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“ няма да бъдат премахнати Никой не...