Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

За плюнката Денков: Единственото, което пропусна да съобщи е кога ще си подаде ОСТАВКАТА!





„След като вчера, непосредствено след опустошителното наводнение в Царево, призова да не се влиза в морето, днес, по случай един от най-светлите празници – Съединението, наместника Денков, оставайки верен на Галя от посолството, не пропусна да оплюе Русия!

Той затова и „празнува“ Съединението, иначе не би се и сетил за този български празник – той никак не обича български работи, гледа на тях отвисоко и с погнуса.

Ама сега нали е ротационен премиер та от немай къде го пратиха да застане пред някакъв микрофон и да изпелтечи заученото клише, че Русия е виновна за всичко. Жалка гледка – академик!

Нека отиде в Гургулят, за да види в какво окаяно състояние се намира паметника на тези, които загинаха защитавайки Съединението, а не да ми обяснява в какво се състои вината на Русия!

Единственото, което пропусна да съобщи е кога ще си подаде ОСТАВКАТА!

А тези, които очакваме от него само и единствено тази информация сме МНОГО!

Няма нужда да разсъждаваш за история и кой е бил за и против Съединението – не е твоя работа, а и очевидно не си наясно. Всички Велики сили са били против, защото акта на присъединяване на Източна Румелия към Княжество България е нарушение на духа на взетите 10 години по-рано решения в рамките на Берлинския конгрес!

И за твое сведение, академико безпросветен, Великобритания е най-върлия и последователен противник на Съединението, а не Русия.

Когато човек, който уж е посветен на науката използва най-евтина и пошла махленска пропаганда изглежда смешен и жалък!

Денков, не се бави – утре е един чудесен ден да зарадваш българския народ като обявиш, че го освобождаваш от натрапчивото си присъствие във властта, която наричате „сглобка“! Ако те е срам или ти забраняват да произнесеш думите: „Аз, Денков подавам оставка“ иди и влез в морето….. то си знае работата.

Страхил Ангелов

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...