Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

Пепи Еврото получи инфаркт в Дубай





Лобистът в Темида Петьо Петров, познат като Еврото, е получил инфаркт в Дубай, където успя избяга, след като се изплъзна на полицията, тръгнала да го арестува при акция на 29 май.

Тогава при операция късно вечерта екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата влязоха в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. „Драгалевци“ и на следващия ден имаше засилено полицейско присъствие, като имотът остана блокиран.

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия срещу две лица – известни бизнесмени. По-късно се разбра, че става дума за Петьо Петров – Пепи Еврото, бивш следовател, познат покрай случая „Осемте джуджета“.

По неофициална информация операцията била свързана с извършеното няколко дни по-рано в РЮА убийство на Красимир Каменов – Къро.

Според информация на „Уикенд“ в момента Пепи Еврото е на лечение в елитна болница в Дубай, като състоянието му се подобрява.

Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие, обвинен за принуда, заплахи и използване на записващи устройства без разрешение в периода 25 май 2018 г. до 30 май 2023 година, бил предупреден от корумпирано ченге за спецакцията, затова успял да се изплъзне от ареста, да напусне България през Турция, а оттам да излети за Обединените арабски емирства (ОАЕ) заедно с детето си.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...