Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

Гешев удря „касиерите“ на Тиквата – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците





Главният прокурор Иван Гешев, дал заявка, че ще изрине „политическия боклук“ от върха на държавата, се готви за първите удари срещу еманацията на мафията във властта – Бойко Борисов и неговите скрити „касиери“, разкри ексклузивно информатор от ешелона на шайката.

Във Върховна прокуратура има събрани достатъчно доказателства за образуване на досъдебни производства срещу най-изявените ятаци на Бойко – Радослав Иванов, познат като „братовчеда Ради“, пернишките милионери Димитър Борисов – Митьо Гърнето и аверът му Иво Иванов – Праховеца, „футболистите“ Сашко и Кольо Митничаря, както и цялата фауна, населяваща митичния кръг „Котараците“.

От суровите данни е ясно, че срещу целия табун перачи на Бойко са събрани железни доказателства – документи, свидетелски показания и специални разузнавателни средства, които могат да уличат изброените лица в пране на пари в особено големи размери.

От началото на разследването до внасянето на обвинителен акт е въпрос на време, в което прокурорите да аргументират обвиненията с цел постигането на осъдителни присъди, обясни източникът.

За „братовчеда Ради“ се говори, че е параван за колосално пране на пари, добити от обръчите на ГЕРБ, чрез няколко бизнес начинания, за които държавното обвинение е добре информирано.

Гърнетата от Перник са на мушката със серия обществени поръчки под крилото на ГЕРБ, за които до момента нито един прокурор не събра смелост да входира и привика милионерите на подсъдимата скамейка.

„Това време свърши, вече няма недосегаеми – войната, която Бойко обяви на Иван Гешев, ще вземе доста жертви от лагера на шайката“, убеден е източникът.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...