Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

Маскиран като демократ: Гнома вкара най кръвожадните комунисти в парламента





Генерал Атанас Атанасов, който се е дегизирал като десен политик, ще бори комунизма и ще налага демокрация в парламента със стари кадри на репресивния апарат. Това показват последните разследвания.

От проучването разбираме, че лидерът на ДСБ има нов съветник в парламента, и това е видимо в регистъра на Народното събрание. Ощастливеният съветник е Веселин Марков, който е пенсиониран ръководен служител на ДАНС и дясна ръка на бившия шеф на спецслужбата Иван Драшков.

Двамата развиват заедно бизнес и са приближени до загадъчния приятелски кръг на ченгетата от ДС „Монтерей“. Драшков дори беше спряган за наследник на покойния ген. Любен Гоцев.

За близостта на двамата говорят и снимките от погребението на митичния генерал. Проверка в личните данни на Веселин Марков като лице, заемащо публичен пост като шеф в ДАНС, и тези, с които е регистриран като сътрудник на десния лидер в Народното събрание, съвпадат напълно.

На 12 октомври 2020 година, в разгара на ковид пандемията, на Централните гробища в София се появиха любопитни хора. Повечето от тях – стари муцуни от „Държавна сигурност” като Виктор Вълков, но и бизнесмени от прехода като Младен Михалев – Маджо, политици и приятели на дипломата и разузнавач Любен Гоцев.

Сред опечалените тогава са бившите шефове на ДАНС Иван Драшков и доената му ръка Веселин Марков. Последният днес е парламентарен съветник на джобния политик ген. Наско, който често говори за старите ченгета и за зависимостите от ДС на политическия елит. Депутатът Атанасов сега е член на Вътрешната комисия в парламента, както и на тази за контрол на службите.

Всъщност лидерът на ДСБ и съпредседател на „Демократична България” винаги е бил изключено близък до Драшков и протежето му Веселин Марков.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...