Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

ЩАСТИЕ! Намериха жив изчезналия Сашко от Перник Детето е открито край Радомир





Намериха изчезналия Александър от Перник, разкрива Нова телевизия от свои източници.

Детето е намерено живо над Радомир. То и хората, които са го открили, чакат линейка, а медиците да го прегледат.

Сашко изчезна миналия петък в района на Профилакториума в Перник, докато се разхождаше с баща си. Детето е аутист.

В безпрецедентната акция по издирването му се включи огромна армия от доброволци, специализирана военна техника, полиция, планински спасители с обучени кучета.

Вчера бащата на Сашко обяви 100 000 лв. награда за този, който открие момченцето му. Изрично уточни, че сумата не е за информация, а реално за откриване на 12-годишното момче.

“Благодаря на всички за усилията!”, написа във Фейсбук минути след новината кметът на Перник Станислав Владимиров.

Откритият току-що 12-годишен аутист Сашко от Перник, изчезнал на 11 ноември, е държан в плен от педофили. Тази версия споделиха доброволци, участващи повече от седмица в издирването на детето.

Според тях момчето умишлено е освободено днес и е пуснато в район, който често се обхожда от полицейски патрули и местни граждани.

„Поне 3-4 пъти лично съм минавал около мястото в гората, където е намерен, нямаше и следа от детето. Изключено е 1000 души да го пропуснат в продължение на 8 дни, а Сашко да е бил в непосредствена близост до мястото на изчеването“, сподели нашият източник.

Той твърди, че е твърде вероятно малкият да е държан затворен и скрит, вероятно от педофили. Те са изчакали хилядите доброволци да се приберат, за да го пуснат навън.

Разследващите все още не дават информация за здравословното състоние на детето, поради принадлежността му към аутистичния спектър ще бъде трудно да се установи къде е бил през цялото време, докато България го търсеше под дърво и камък.







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...