Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Защо сме постоянно в състояние на страх и война? Отговорът може и да ви изненада





Години наред съм се чудил защо човечеството винаги се бие. В развлекателната филмова индустрия сюжетите за войни, убийства и насилие процъфтяват.

Чудя се как това може да е забавно изобщо?

Потърсете отговор на този въпрос в Google и няма да откриете нищо. Истината сякаш нарочно е изтрита, за да не я научим никога.
Най-накрая открих отговор на този въпрос в книгата „Боговете от Рая” на Уилям Брамли. Той смята, че причината са извънземните, които създали хората, за да ги използват като роби на пазителите.

Тези пазители

формирали тайни общества, които и са причината за всички дразги и мизерията на Земята.

Брамли пише: „Войните служат на целите на пазителите, описани в Библията. В притчата за Адам и Ева пише, че Божията цел била физическото оцеляване да е всепоглъщащо от раждането до самия край. Войните служат именно на тази цел, защото те „абсорбират” много енергия и ресурси, а предлагат малки подобрения в замяна.”

Войните събарят и унищожават

онова, което вече е създадено. Това води до големи допълнителни усилия само за поддържане на културата.

Колкото повече едно общество се занимава с изобретяването и производството на бойни машини и водене на войни, толкова повече хората от това общество ще живеят живота си в скука и еднообразие, защото това е паразитната и разрушителна природа на войната.

Това е истина и днес, както е било и 1000 години пр. Хр. Хората се борят и се карат, без да бъдат подтиквани отвън.

Едва ли има същество на Земята,

което не атакува друго същество по някое време в живота си. Едно е ясно – не се нуждаем от манипулативно трето лице, за да възникне спор между група от хора.

Тези трети страни просто имат за цел да предизвикват спорове и конфликти, за да бъдат те по-чести, тежки и разрушителни. Спонтанните, неповлияни битки обикновено протичат бързо, неудобно за страните и са причинени от видим спор.

Начинът за запазване на борбата изкуствено жива

е като се създадат неразрешими „проблеми“, които могат да бъдат решени само чрез пълното унищожаване на един от противниците. След това противниковите отбори поддържат борбата един срещу друг, като изравняват своите бойни сили.”

За да се запази постояннотo състояние на препирни и въпроси, върху които участниците в битката ще се борят един с друг, трябва непрекъснато да се създават пламенни бойци, които да бъдат отглеждани, за да се борят за тези каузи.

Това са точните конфликти,

които са били създадавани от тайната мрежа на Братството до днес. Изкуствените конфликтите вкарват човешката раса в блатото на войни, които са белязали човешката история.

Ето начинът, жителите на тази планета да се манипулират тайно, за да ни държат в състояние на война. А нашите медии учат, че борбата и насилието са нещо естествено и нормално.

Проблемът е, че човечеството не осъзнава тази измама

Ед Кушман, писател







Може да харесате

СВЯТ

Вместо „чипове от перални“ Украйна откри нови руски чипове в боеприпасите на Русия Русия активно заменя западната електроника със своя собствена. Това показаха резултатите...

ВОЙНА

Репутацията е съсипана. Какво пишат западните медии за трофейната изложба в Москва Изложбата на западна бронирана техника, организирана в Москва, предизвика изтерични припадъци в...

АНАЛИЗИ

“Такова е невъзможно да си го представим”. Поставиха съдбовен избор пред Байдън Антиизраелските протести в САЩ може да попречат на преизбирането на Байдън В...

ПАРИ

Кредитори на Украйна си искат лихвите, а тя може да обяви дефолт през август Частните облигационери на Украйна искат Киев да възобнови лихвените плащания...