Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Съзнанието живее и в отвъдни реалности. Сънувате ли други светове?





Много хора по света наивно предполагат,

че всяка разумна личност задължително се проявява във физически форми и че само тези форми са реални.
Това, което от нас се подразбира под думите „физически живот на човека”, е по-скоро изключение от общите правила на космическото съществуване на съзнанието, а не завършена форма на еволюционното развитие на разума.

Всяка от съставните части

на единния висш разум позволява на всяка въплътена личност да съизпитва на себе си специфичното влияние на всяка от своите структури.
Така нашата Вселена, чрез съвкупното съзнание на човека, познава и еволюционно развива самата себе си. Всеки човек представлява множество личности, едновременно реинкарниращи се в множество различни системи на многоизмерната реалност.

Всяка физическа личност

с нейния характер и индивидуални външни признаци, представлява резултат от съвместната дейност на множество съзнания. Добавете съвкупното съзнание на човека и целия спектър от присъщите собствени енергии.
Личността на всеки земен човек е съставена от множество сложно енергийни съзнания на фрагментирани или чакрамни личности.
Благодарение на това всеки има възможност да съществува не само в пределите на физическия свят, но и в други реалности, и в други измерения.

Всяка от т. нар. „физически личности”

се състои от множество финоматериални личности с различно ниво на развитие, сред които има немалко непросветени, невежи съзнания, зациклени на проработката на едни или други низши аспекти.
Тези личности паралелно с нас също водят индивидуално съществуване в своите финоматериални реалности, общувайки с други, идентични по ниво и качество на развитието личности.

Нашата физическа личност отразява съвкупност

от проявления и проработки на несъвършените фрагментирани съзнания посредством тяхното постоянно обогатяване с информация.
Този наш „аз”, който ние във всеки момент от времето сме свикнали да отъждествяваме със „себе си”, в действителност е само неголям фрагмент от съвкупното съзнание.
Затова всяко от вземаните от човека решения е резултат от „гласуването” и свободното волеизявление на абсолютно всички активизирани в него фрагментирани съзнания.

Качеството на всяко вземано от нас решение

изцяло зависи от това доколко активно са задействани най-развитите и просветлени от нашите личности, съставляващи нашето съвкупно или колективно съзнание.
Тяхната активност в голяма степен зависи от това доколко са проработени и очистени от груби астрални енергии порталите на трите ни главни низши чакри.
Те от своя страна осигуряват взаимовръзки на фрагментираните съзнания с реалностите на съответстващите им по качество нива на астрала.

Колкото по-малко опит има съвкупната физическа личност

с дадения тип енергии, толкова по-голямо влияние върху взетото от нея решение ще има тази от нейните чакрамни личности, която в най-голяма степен съответства на качеството на дадения тип вибрации.
Като взимаме решение под „убедителния натиск” на една или друга от чакрамните личности не бива да забравяме, че пътуването е част от опита.
Активна роля за разпространяване и установяване в нашето съвкупно съзнание на различни сценарии, изпълняват именно чакрамните личности.







Може да харесате

ПАРИ

Кредитори на Украйна си искат лихвите, а тя може да обяви дефолт през август Частните облигационери на Украйна искат Киев да възобнови лихвените плащания...

ВОЙНА

ВАЖНО: Asia Times: Франция официално изпрати първите си войски в Украйна. Военна хроника: Първата битка вече е факт Макрон пак излъга, че щял да...

АНАЛИЗИ

САЩ постигнаха своето в Европа Международните наблюдатели, когато описват ръководството на Европейския съюз, все по-често прибягват до определението „деградация на елитите“. Това заяви най-гръмко...

СВЯТ

Жестоката евроинтеграция. Западът наказва Грузия за отношенията й с Русия Политиката на Брюксел няма нищо общо с прокламираната си „демокрация“. Европейският парламент вдигна оръжие...