Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Алекс Джоунс: Джо Байдън е на амфетамини. Следващите 13 месеца са най-критични не само в американската, но и в световната история.





Изтъкнатият американски блогър Алекс Джоунс твърди пред водещия Тъкър Карлсън че американският президент Джо Байдън е на наркотици:

Алекс Джоунс: Байдън изобщо не е наред. През всичките тези две години и половина той се лута и става само по-зле. Ходи гол в Белия дом посред нощ, без да знае кой е.

Сутрин трябва да му се дават куп лекарства, купища амфетамини, а същото е и през нощта.

Понякога обаче му се налага да излиза сутрин за малко, а после излиза вечер. Именно тогава възниква истинският проблем.

Тъкър Карлсън: Той взема наркотици. Знам това със сигурност. И познавам човек, който е станал свидетел на това. Това не е спекулация. Лично познавам човек, който е станал свидетел как той взема амфетамини. И това беше по време на изборите през 2020 г.

Алекс Джоунс: Това е просто твърде много. Наистина смятам, че следващите 13 месеца са най-критичният момент не само в американската, но и в световната история, защото ако успеят да сринат Америка, ще сринат целия свят. И тогава ще започне ескалацията.

Спомнете си, че преди една година Байдън каза, че не може да дадете на украинците танкове „Ейбрамс“ и крилати ракети, че това ще се превърне в Трета световна война. Сега те го правят. И тъй като Русия печели тази война, както ви разказа полковник Макгрегър преди няколко месеца, НАТО ескалира. А това води директно до ядрена война. Близо сме до нея и това много ме ядосва.

Видео тук:

Това надхвърля рамките на политиката. Откога демократите харесват войната? Откога демократите обичат разузнавателните служби? Сега те ги обичат. Демократическата партия напълно е преминала на страната на злото.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...