Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Властта се провали с Covid-19, сега ще ни лекува с ивермектин за краста, „случайно” произвеждан от Кирил Домусчиев





Пълният провал на правителството в борбата с коронавируса не може да се скрие – България е на първо място по смъртност в света.

Не може, обаче, да се скрие и далаверата, която готвят Бойко Борисов и придворния му олигарх Кирил Домусчиев – да залъжат народа с „уникалното” лекарство ивермектин срещу Covid-19, което всъщност е антипаразитно и се употребява най-често при краста.

Властта ще ни лекува с илач за крави и прасета

Съвсем неслучайно фармацевтичната компания на „Хювефарма” на Домусчиев е и производителят на „панацеята”, която сега усилено се рекламира от лаици и медици, за да се награбят Баце и хунтата с още няколко милиона.

Интересното е, че вече има мнение на световни експерти, които са категорично против ивермектинът да се използва при пациенти с ковид:

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviral-therapy/ivermectin/?fbclid=IwAR2ONbXhoBLf_mQpspkLlwInUA8JNSGXKA0J4DlOh3GOhYQHG_nujQnS4zM

Въпреки далаверата пред очите на цяла България, антипаразитното лекарство ще бъде пуснато в аптеките за защита от коронавирус в началото на януари.

Пост по темата пусна и разследващият журналист Григор Лилов, ето пълния текст:

Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin, което помагало, ако пипнеш Короната, пишат някои медии и дават снимки.

Публикациите са част от рекламата заедно с мненията на медици-експерти и е факт, че в този капан се ловят десетки хиляди.

Лекарството е средство срещу разни паразити, някои тропически трески и у нас се произвежда в заводите на големия олигарх Кирил Домусчиев.

Агенцията по храните и лекарствата (FDA) на САЩ, както и другите здравни органи в развитите държави са категорични, че това не помага. Редица клинични изпитания още през пролетта го доказаха.

Ивермектина не е включен в протоколите за лечение на COVID в развитите държави.

Не знам дали Ковидът ще свърши работата, която Чарлз Дарвин нарече естествен подбор. Но със сигурност неистовата реклама у нас за интересите и оборотите от продажби на империята на олигарха Домусчиев ще я свърши, като има толкова глупаци, които не разбират в каква държава живеят, какви медии четат и на какви продажни експерти се доверяват.

Следете изданието ни и бъдете осведомени за всяка новина от България и света.

Поместваме постоянно, за да сте информирани за всичко и на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани.







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си Дзинпин в тесен състав....