Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Кой и защо уби основен производител на лекарства за Ковид19 ?





Преди време Доналд Тръмп заяви, че Ковид19 е податлив на лекарството хидроксихлорохин. До 2017 г. най-големият производител на хидроксихлорохин е компанията на Бари Шърман, който според всички приятели и роднини е убит и то професионално.

Милиардерът и съпругата му Хани Шърман били намерени обесени в дома им. Телата са открити от брокери, посетили имението на двойката през 2017 г.

Полицията заявява, че е възможно убийствата са могли да бъдат планирани, мотивът може да бъде грабеж, но нищо не изчезнало от имението.

Аутопсията не показа нищо, затова властите трябвало да приключат случая със заключение, самоубийство.

Две години по-късно в света се появи Ковид19, лекарството за лечението на което се произвежда в големи количества от компанията Бари Шърман.

След скандала и неудобни въпроси от някой журналисти, разследването продължи,като бяха включени и частни детективи.Делото и документацията по случая бяха на ново отворени Заедно те успяха да намерят следи по китките на Бари и съпругата му,които странно били убегнали на разследващите преди две години.

Най-вероятно те били вързани със свински опашки и след това окачени на колани.

Според експерти убийството, ако има такова, е извършено много професионално.

От цялата история става ясно, че някой преди две години се е подготвял за епидемията Ковид19. Плановете били или масово заразяване на хора, или отърване от конкуренти. Първият вариант е по-вероятен – биотероризмът.

Следете изданието ни и бъдете осведомени за всяка новина от България и света.

Качваме постоянно, за да сте информирани за всичко и на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани.







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си Дзинпин в тесен състав....