Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Още през 2019 г. хора имат антитела срещу причинителя на Ковид-19





Епопеята с коронавируса дори не е към своя завършек, а се върти кръг след кръг. Теориите са много … Нов световен ред, намаляване на населението, рептили, сатанисти …

Някои обвиняват Китай за пандемията, а народната република категорично отрича коронавирусът да е възникнал на тяхна територия.

Изследване на кръвни проби, събрани от жители на САЩ през декември 2019 г., показва, че някои от тях имат в кръвта антитела срещу вируса SARS-CoV-2 (причинителя на болестта Ковид-19) . Тоест, преди коронавирусът да бъде открит при китайски жители.

Известно е, че Китай официално обяви появата неизвестен тип коронавирус в пациенти едва на 31 декември 2019 г. Тогава, има само няколко десетки болни и всички работят или посещават местния морски пазар.

Към средата на януари 2020 г., вече има повече от сто случаи в Ухан, а първият американец, официално заразен с Ковид-19, е идентифициран на 19 януари 2020 г. Оказва се, че той наскоро е пристигнал от Китай.

В последствие се оказва, че не този жител на Вашингтон е разпространител на COVID-19 в САЩ, а някой друг … Ако вземем предвид теорията, че причинителят на Ковид-19 не е създаден в Китай, то тогава вирусът е бил вече там или е попаднал от друга държава.

Кръвни тестове са проведени от Американския център за контрол и превенция на заболяванията. От 13 декември 2019 г. до 17 януари 2020 г., са анализирани общо 7000 кръвни теста, взети от жители на девет щата на САЩ.

От тях е установено, че 106 проби съдържат антитела срещу вируса SARS-CoV-2 – 39 в Калифорния и 67 в Кънектикът, Айова, Масачузетс, Мичиган, Роуд Айлънд и Уисконсин.

От това може да се заключи, че още в началото на декември 2019 г., вирусът SARS-CoV-2 се е разпространявал доста широко в Съединените щати, и че първоначалната инфекция най-вероятно е настъпила още по-рано.

Това съобщават авторите на изследването, публикувано в списанието Clinical Infectious Diseases.

Според вирусолозите, наличието на антитела срещу SARS-CoV-2 в кръвта не показва, че човекът е бил болен по време на вземането на теста, а че е имал предишен контакт с вируса. Признават, че не знаят как всички тези хора са могли да влязат в контакт с носителя на коронавируса.

Предполага се, че всички тези хора са посещавали Китай и преди, което е в съответствие с някои данни, че COVID-19 се е появил в Китай през ноември 2019 г. Това обаче все още не е потвърдено официално.

В Китай, наскоро е представена версия, че COVID-19 възниква през лятото на 2019 г. в Индия. Твърди се, че поради силната жега през този сезон много резервоари изсъхват и хората трябва да използват резервоарите, от които дивите животни пият вода.

Това заяви група учени от Китайската академия на науките. Според тях, те са анализирали генетичния код на причинителя на COVID-19 и са установили, че той не произхожда от Китай.

По-рано става известно, че първите следи от патогена COVID-19 в кръвта са идентифицирани жители на Милано, Италия, е през септември 2019 г. През октомври-декември 2019 г., в същия град има епидемия от пневмония и сега се посочва, че всъщност това е коронавирус.

През ноември 2019 г., COVID-19 е открит в проби от отпадъчни води във Флорианополис, Бразилия.

Произходът на COVID-19 все още не е установен …

Конспиративните теоретици не считат, че болестта произхожда от Китай, а някъде от лаборатория в западните страни. Където и да се е появил, умишлено или не, факт е, че го е имало по-рано от обявената пандемия …

Следете изданието ни и бъдете осведомени за всяка новина от България и света.

Качваме постоянно, за да сте информирани за всичко и на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани.







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си Дзинпин в тесен състав....