Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Той е един сдъвкан и изплют човек





Хекимян изплака: Лицемерие! Между първи и втори тур говореха, че Путин е на прага на София. Днес молят Ваня Григорова за подкрепа

Ние постове от вас не искаме, ние разговори с вас не искаме. Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове, нито искам пост в неговия екип. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ общинският съветник Антон Хекимян.

„Свидетели сме на поредното политическо лицемерие. Между първи и втори тур тези хора говореха, че Путин идва и е на прага на София. Днес виждаме, че тръгват да молят Ваня Григорова за нейната подкрепа.

Къде е кметът в този момент? Той трябва да даде отговор. Упълномощил ли е Бонев да търси подкрепа от БСП и от „Възраждане“, съгласен ли е той с декларацията на Бонев, че в лицето на БСП вижда партньор? Основният въпрос е къде в тези преговори е Васил Терзиев.

Ако е упълномощил Бонев да търси подкрепата на БСП, това означава, че „крайният комунист“, както я наричаха, Григорова ще е глас, който ще търсят и на който ще разчитат. Това означава, че партиите, с които плашеха софиянци, вече са приемливи партньори.

Те не са последователни в политиките си“, отсече Хекимян.

„От вчера се разиграва фарс, в който сме участници. Вчера с предварително известен край се проведе гласуване, в рамките на което колегите от ПП-ДБ и Спаси София не намериха подкрепа. Вчера имаха 23 гласа, получиха толкова и при тайното гласуване.

Това, което ме изненадва, е развитието от днес. Изявленията на колегата Бонев и започналите разговори между коалицията, „Възраждане“ и БСП. Защо се водят ден след избора – очевидно, защото изборът вчера беше фарс и евтин театър, който послужи за оправдание да се търси подкрепа от партиите, които, включително и с решение на „Да, България“ се отрече официално.

Моля за отговор от Христо Иванов, от Атанас Атанасов, от Кирил Петков и Асен Василев: Кажете си, оторизиран ли е, упълномощен ли е Борис Бонев да води разговори с „Възраждане“ за подкрепа в СОС, упълномощен ли е да води неформални разговори с БСП? Знаят ли лидерите на тези групи или не знаят?“, заяви общинският съветник и бивш председател на СОС Георги Георгиев.

„Нещата, които изговарят политиците, имат огромно значение. Ние не можем да разберем хората, които са първа политическа сила в общинския съвет, накъде се опитват да водят не само общинския съвет, а и града.

Това поведение е неприемливо, несериозно, издава тотална липса на подготовка. Може би предварително подготвена сглобка – каквато вече беше направена във Варна. При избран кандидат на ПП председателят на общинския съвет е на „Възраждане“. Такова нещо ще бъде ли допуснато в дясна София?“, попита той и отново призова Петков, Христов и Атанасов да „си кажат“, защото този цирк не може да продължава по такъв начин“.

Припомняме, че днес председателят на БСП-София Иван Таков подчерта: „Няма да подкрепим Борис Бонев за председател на СОС, каза Иван Таков. – Това е решението на колективните ни ръководни органи на национално и градско ниво. То произтича от нашата последователна позиция да не правим коалиции или сглобки с цел на всяка цена да участваме в управлението на Столична община.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй“ ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Браво Терзиев, пак ме първи в Европа. Терзиев : Новите велоалеи по „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“ няма да бъдат премахнати Никой не...