Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Диктатурата на ГЕРБериата в действие: Свалиха една от най-големите Фейсбук страници в България

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.




Казвам се Атанас Калев и преди осем години създадох страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“.

Създадох я преди протестите за горивата и в началото я посветихме на борбата срещу системата на политическите партии в България, но в последствие загубихме завинаги наши съратници в Борбата и страницата я посветихме на тях.

На хора като Пламен Горанов, Мария Георгиева, Ангел Петров от Катуница, Павел от Катуница, Валя от Бургас и още много жертви на безобразията и безхаберието на българските политици и незнанието им и невъзможността им да се справят с проблемите на обществото и още повече да ги решат.

Осем години изпълнени със смисъла, всеки един ден да виждаш нещата от другият ъгъл от ъгъла на болката и страданието на хората, от ъгъла на хората в нужда, от ъгъла на хората смазани по един или друг начин от системата на политиците в България. Развивахме се всеки ден, а страницата растеше за да достигне числото 239 256 човека и да я спрат от Фейсбук, по нареждане на българските политици – осем години всеки ден им вадихме кирливите ризи и показвахме бандитското им управление, но явно нервите на дребни душици като Лиляна Павлова, Валери Симеонов, Мария Габриел, Цветан Цветанов не издържаха и наложиха Цензурата над Свободата на Словото.

Години наред Страницата беше основен източник на новини на стотици хиляди българи зад граница прокудени от политическата система в България. Години наред Страницата беше основен източник на новини и за медиите, и след ваши сигнали до страницата новините се появяваха и в телевизиите. Години наред Страницата помагаше на много хора в нужда, координирайки кампании в други страници и групи и никога не парадирахме с това. Така беше до днес и благодарение на политическите лапачи, днес Фейсбук ни свалиха, заради неспазване на техните правили или по – точно заради неспазване на правилата на Лилито Павлова и Валерко Симеонов, които толкова много са си повярвали, че ще са вечно на власт, че се самозабравиха, но искам да им припомня и на двамата, че когато получваш удари под кръста в една боксова среща, а съдията се прави, че не вижда, то не очаквай от другата страна да не ти отвърнат със същото.

Спомням си как телевизия СКАТ и нейният шеф Валерко ни канеха на участия, за да добиват популярност, когато протестите за горивата и тока бяха тема номер едно в Държавата, но си спомням и как Валерко забрави да плати на едни хора едни неща и скоро нищо чудно да се появят разни разкрития като това за Жеравна.

Лилито и тя скоро може да стане медиен герой номер едно, и тя горката така се е оплела вече в схеми и далавери с едни екологии, че бомбата, когато избухне и Бойко Борисов няма да се опитва да я спасява, защото парите не са български а на европейците.

От това ги е страх политиците ни, да не им вади някой кирливите ризи всеки ден и да обяснява на хората какво и как вършат и че няма разлика между едните и другите, а целият панаир е за пред хората иначе удобно на гърба на народа си правят и схемите и далаверите и си усвояват Еврофондовете, докато народа мизерува и гладува, а ако има сили и емигрира.

Осем години труд го затвориха за една минута, но това няма да ни откаже от борбата срещу политическите клоуни в България, напротив това ще ни мотивира още повече да направим това, което трябва и да ги разкараме завинаги от живота си. Защото за разлика от политиците, ние зад страницата никога не пожелахме славата, властта или парите напротив всичко, което имахме го влагахме за хората.

Борбата продължава и ще го усетят всички, защото ние не сме една страница, ние сме мрежа от Сайтове, Блогове, Страници и Групи и до няколко часа ще реорганизираме нещата и ще довършим нещата, а именно да им извадим на политиците всички далавери, макар да бяхме подготвили материалите за Европредседателството, ще се наложи да стартираме кампанията от по -рано.

В момента водим вече кореспонденция с Фейсбук да възстановят страницата и ако го направят това пак ще се счита за победа над политиците в България и техните методи да смачкват всички, които им се противопоставят!







Може да харесате