Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Истината за мафията около Борисов&Цветанов и защо се разстрелват





Най-накрая НЕЩО УМНО Журналистката КАТЯ ИЛИЕВА в ефира на БТВ: Убитият ПЕТЪР ХРИСТОВ е същият като НАГЛИТЕ, защото е имал същото ВЛИЯНИЕ над … СЛЕДВАЩИТЕ ЖЕРТВИ са …. ВИДЕО Килърът ГЕОРГИ ВЪЛЕВ, който е в затвора до живот: Затвориха ми банковите сметки, на честно изкарани пари, ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ се нарича със заповед на върхушката на ….

Най-накрая нещо умно за убития бизнесмен без висше образование Петър Христов. Каза го журналистката Катя Илиева в ефира на БТВ в предаването Лице в Лице.

Според нея убитият Петър Христов по нищо не се отличава от вкараните в затвора Наглите, защото е имал същото влияние над държавните органи и институции и е също толкова нагъл, колкото и Наглите. Идентични образи са.

Следващите жертви според мен са Валентин Цоновски – шеф в ГДБОБ тогава, зам. главния прокурор Ася Петрова – наблюдаващ делото и свидетели по делото „Килърите“, допълни журналистката.

В момента властта ни спестява много информация за Петър Христов, с какво се е занимавал. Това са идентични образи с тези в затвора. Имала съм една единствена среща с убития Петър Христов на която той ми каза, че няма как да се прави бизнес в България без разрешение на Делян Пеевски.
Чуйте всичко, което каза Катя Илиева във видеото:

Какво ни спестява властта за убития Петър Христов?

Бил е близък до върхушката на управляващата партия.

Бил е нейн дарител.

Бил е номиниран за народен представител от управляващата партия през 2013 г. И още.
През 1987 г., едва завършил сержантското училище в Горна Оряховица. Включва се в мисията в Афганистан. Там сержант Христов изкарва година и половина, дори е раняван, но както сам е признавал, не желае да коментира тази част от живота си. Връща се и учи известно време във военното училище във В.Търново, но вместо да продължи с военната професия, създава охранителна фирма.

Историята на т.нар. „охранителни фирми” е добре известна. Основната им дейност в ония години бе рекета, притискането на всеки който започва частен бизнес. Тези охранителни фирми практически спряха възможността хора извън средите на ДС и комунистическата номенклатура, да започнат частен бизнес. България стана рекордьор по охранители на глава от населението, а несигурността растеше с всеки изминал ден и година.

Охранителната фирма на Христов овладява „охраната” на Горна Оряховица. Близо 200 обекта – заведения, магазини, складове, дискотеки. Сега горнооряховчани си спомнят неговият огромен джип ескортиран от няколко мерцедеса.
През 1994 г. охранителната фирма на Христов „Дито” застава на входа и на изхода на култовото соцпредприятие „Захарни заводи” в Горна Оряховица. Появява се фирмата „Дито шугър”. Следва приватизация на

„Лактима” и инвестиране на милиони долари в нея. Христов създава десетки – близо 100, фирми. Горнооряховският сержант, доброволецът в Афганистан става бизнесмен под крилото на властта.







Може да харесате

СВЯТ

Земята е достатъчно голяма, за да могат и Китай, и САЩ да се развиват и просперират, смята президентът Си Дзинпин Нееднозначен засега е резултатът...

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...