Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

Обикновен фашизъм !!! Кога започва общественият или планетарен катаклизъм, за който ни подготвя Световната здравна организация?





Лично мнение,
преди влизане в сила на Закона за извънредното положение – утре от нормални граждани, всички може да се окажем престъпници – обикновен фашизъм !!!
Повод : продължаващите неадекватни действия на управлението на държавата – борба, не с причините, а с последствията Обръщението е към Генерал Мутафчийски, но на принципа : казвам ти дъще, сещай се снахо!

Мутафчийски, бъди мъж – излез и кажи истинската причина за създадената истерия в световен мащаб. Българите са интелегентен народ, ще те разберат – сега не разбират генералските ти увъртания, ти не си политик и не само не го можеш, но не ти и отива. Най-малкото, което можеш да направиш е да свалиш този мундир и говориш като лекар, макар и чернодробен хирург.
Излезте и кажете :
Кой, как и защо разнася вируса по света?
Защо САЩ и Великобритания не налагат такива мерки?
Защо трябва да стоим в къщи – може ли на двора?
Каква е гаранцията, че носещите храна на нуждаещите се възрастни хора, няма да ги запазят? А дали те имат налични, за да платят?
Аз съм от хората, в засегнатата според вас възраст – питахте ли ме дали искам вашата помощ? Защо трябва да лягам в леглото си и да влизам в дома си със свито сърце? Защо има вероятност да умра ли – кога и къде, можете ли да отговорите. Чували ли сте, че имунната система се срива не от начина на хранене, а най-вече от висока тревожност. Аз съм бивш ядрен оператор и повярвайте, знам какво е това.

Да на забрана за масови мероприятия – те се провеждат в обществени заведения и обществени сгради!
Да на уважението ни един към друг и спазване на необходимата дистанция!
Да на грижата за хората с увреждания!
Да на организация от страна на държавата за неразпространение на вируса, чрез общи за всички мероприятия – дезинфекция, предпазване на здравните работници, търговските работници и други обществено нужни работници и служители.
Здравето на отделния човек е негова грижа и отговрност, ако не нарушава общоприети правила или норми, не наложени с извънредно положение. Затова той прави съответни вноски за медицинско обслужване .
Не на ограниченията на личния живот,
не на забрани, доказали неработоспособността си,
не на увеличаване на партийния електорат на една измислена партия, чрез назначаване на наши хора, да следят къде ходим и с кого се срещаме.
Не на глобите, които голяма част от хората на моята възраст не могат да платят, но с тях ги плашат!!!
Не на палиативните и пожарникарски действия, с които се опитваме да решим задачи по управление на държавата, които е следвало да предприемем преди 3, 4 и повече години.
Всъщност, основният въпрос е : Кога започва общественият или планетарен катаклизъм, за който ни подготвя Световната здравна организация?
Посъветвайте министрите, да слязат от екрана на телевизорите – паметта ни, все още, е достатъчно силна.
Стига лъжи!







Може да харесате

ФОКУС

При финансовия капитализъм икономиката е доминирана от спекулативни пазари. Финансите, които в предишната фаза на капитализма са били свързани с производството и са играли...

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

АНАЛИЗИ

По определение политологията е наука за властта. По наблюдение социологията понякога е и наука на властта. Комбинирайки различни социологически, т.е. обществени проучвания в пространството,...