Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

АНАЛИЗИ

Десетте мутренски закона





Какво значение има в България закона и това какво правиш, когато ако си достатъчно добър в това което правиш си над закона и законът не може поклати дори, толкова е евтин купен и продаден. А пък дори и нищо да не си направил ако си ядосал някой с малко пари и контакти независимо кой крив кой прав на същия принцип на купваемото правораздаване те нарочват, накисват като онова дивото зове Иванчева и ти съсипват живота без вина виновен. Бахти концлагера сме про Европейски.

Мислех, че е участвала поне ама като гледам развитието май и не ги е помирисвала тея пари, толко ли се намери някой да говори с тая жена и да се разбере с нея да й обясни, че не може цяло Младост да е градинка, та трябваше да й съсипват живота така и да я унижават като животно като явно за всички излиза нищо не е направила жената, а просто е крайно неудобна. Ок глупаво неудобна е, нетъргуваемо неудобна е, не ги е преценила нещата докъде, засяга твърде големи интереси без да е дала и опция за консенсус, защото опции за консенсус винаги има. Все пак е София това и има сгради и живеят хора, върви бизнес, не е гора. Ама толкова тъпи хора ли управляват тая държава, че не се намери един да се разбере с нея, да й обясни, та трябва да я натискат така видно явно вече невинна за мен. Еми няма значение закона и докато е така Б.Б. и Ц.Ц. да не ми говорят глупости. Каквото и да ми кажат вече не ми тежи ич. Празни думи.

Докато убийци бягат от затворите и убиват хора и ББ им се „накарва“ на некадърните полицаи, че убиеца е убил и това е санкцията за убийсто – накарване от ББ, а невинни хора, само защото няма кой да говори и да се разбере с тях им съсипват живота по затворите без вина виновни, докато е така аз се подготвям да организирам следващите протести пред парламента просто и срещу „накарване“ за убийство и срещу поличейщината над Иванчева. По-добре да си измислят за нещо да ме накиснат и мене и да ме приберат без вика виновна на „вендета в Белене“ да не им протестирам и да им преча само, а?! Супер яко, законно и проевропейско, нали Супер модерно, проевропейско, прогресивно. Върха е просто.

Не съм виждала по-жалка пародия на правораздаване. И ББ вика, че проблемът бил че полицаите не искали да стават полицаи. Докато ги превръщат в СИК и ги учат да не спазват закона, а да стават поръчкови мутри те трябва да са супер мотивирани всъщност за каузата, той не разбира човека що не искат, разбираш ли. И що не искат при положение, че взимат такива хубави мизерни пари. Като му се даде предложение за вдигане заплатите в държавния сектор вика, че всички са си супер и да не му реват под прозореца и що не са доволни да мизерстват и да си садът картофите кат не могат да си купят или да лягат на магистралата докато мине тир.

Eб…..и и кретенията с извинение. Тоя човек толко грозно и шумно ще бъде свален от власт ама много скоро имам чувството, че ще се хапе в остатъка от дните си в някое тесно помещение до края на живота си, че си е запушвал ушите така качествено в последния си мандат.

Докато убийците бягат от затвора и убиват и наказанието е накарване от ББ, на Пламен Георгиев комисията наглася разни каки ала „дивото зове“ и ги вкарва по затворите толко видно, явно и смешно дет нищо не са извършили и просто никой не се е намерил да седне да им обясни нещата, та трябва да им съсипват животите щот били еко активистки.

Абе Вие нормални ли сте.

Е. Стоименова







Може да харесате