Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

АНАЛИЗИ

Предатели се бъзикат с нашата търпеливост!





То си търпелив, то си толерантен, то си широко скроен, демократ, хуманист ……, ама то стана педерастия до шия! И то системна, еволюираща, легализираща се и все по-настъпателна до демонстративност и дори агресивност! Отиваш в Брюксел – гейпарад?! Отиваш в Тулуза – гейпарад?! Прибирам се в София-гейпарад?! В центъра на Европа станали вече системни масови сексуални посегателства и дори изнасилвания?!

И то на Рождество Христово и то пред християнска катедрала?! Какво ли ще сполети някой християнин, ако не да изнасили, а само да закачи мюсюлманка пред джамия, по време на техен празник!? Още тук е явен двойния стандарт! Но ръководството на ЕС не гое грижа за това!? То е загрижено за мигранти и сексуално сбъркани и объркани?!

За обикновените хора – грижи няма, сигурно щото те си били нормални, а това явно значи, че са търпеливи и издръжливи и може да се оставят на самооцеляване: кой оцелее, оцелее, кой преживее – да живее както смогне, Свят – широк, неудачници, аутсайдери, бедняци и клошари-бол!

Увеличаващ се брой всякакви НПО-та защитаващи животни, природа, сексуално сбъркани и самообъркали се, но за нормалните хора и техните права и човешки ценности-защитниците намаляват?! Медии – гейски пропаганди?! Закони – узаконяващи еднополови бракове!? Сега конвенции даващи възможности за пълно изопачаване на основни ценности и понятия, за бъдещо узаконяване и налагане на сбърканата и объркана сексуалност…….?!

Какво общо има между защитата на жените жертви на сексуален тормоз и издевателства и легалицацията на сексуалната изопаченост и извратеност?! Ако се приема защитата на едното, защо трябва да се легализира другото?! Какво се прави с европейската култура, религия, традиции и нравствени ценности, с европейския генофонд?!Кой и на какво законово основание има право да ги променя?! Кой закон, коя конституция, кая конвенция дават такива права?! Ама кой въобще управлява ЕС и чии права и интереси защитават управляващите ЕС?! Какво бъдеще я чака Европа при тези управляващи?! Как ще живеят нашите деца?! А нашите внуци?!

Най-големите защитници на Конвенцията са тези, които са взели или се канят да вземат пари за семинари по темата, едни западни фондации раздават щедри хонорари.

Има ги от всички парламентарни партии.

Чуете ли защита на Истанбулската конвенция – някъде тихичко около този човек шумолят пари.

А сега се огледайте: КОЙ около вас се прави на ощипан, че не разбира за какво точно се отнасят тези текстове от Конвенцията: „Съгласно чл. 3 б. „В“ от Конвенцията „пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете.

Съгласно чл.12, б .а страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на идеята за алоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете.

Член 14 ,1 Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси нестереотипни роли на пола, взаимно уважение, ненасилствено разрешаване на конфликти в междуличностните отношения, насилие над жените, основано на пола, и право на лична неприкосновеност, в официалните учебни програми и на всички образователни равнища“.







Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...

СВЯТ

Браво Терзиев, пак ме първи в Европа. Терзиев : Новите велоалеи по „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“ няма да бъдат премахнати Никой не...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...