Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

Путин: Блинкин е наш човек … Предпочитам Байдън, той е предсказуем





Руският президент Владимир Путин майсторски е хванал държавния секретар на САЩ Антъни Блинкин за думите му относно бягството на неговия прадядо от Русия в началото на 20-ти век. Това съобщава турското издание dikGAZETE.

По време на интервюто на Путин с журналиста Павел Зарубин президентът се е пошегувал умело с държавния секретар на САЩ, който преди това е заявил, че прадядо му е избягал от Русия през 1904 г. Държавният глава е нарекъл Блинкен „наш човек“, тъй като против волята му е подкрепил руските тези за историята на Украйна.

Антъни Блинкен

„Ако се вгледате в думите на държавния секретар на САЩ, много неща стават ясни. Например, имаме информация в архивите, прадядото на Антъни Блинкин действително е напуснал Руската империя.

Той е роден някъде в Полтавската губерния, след това е живял и напуснал Киев…. И ако Блинкен твърди, че прадядо му е избягал от Русия от еврейските погроми, то поне е заявил, че през 1904 г. не е имало Украйна. Изглежда, че Блинкен е наш човек„, заявява Путин.

Турското издание отбелязва, че иронията на руския лидер е била толкова фина, че американските политици дори не са я разбрали.

По-рано Съединените щати обявиха нарастващата популярност на Путин след неговото интервю с журналиста Тъкър Карлсън. Реакцията на Запада на интервюто само е увеличила популярността на политика и е разпространила възгледите му сред по-широка аудитория.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за „геоикономическата бомба на 2024 г.“: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...