Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Блинкен или е лъжец, или е неадекватен





Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

Подполковникът коментира изявления на Блинкен, които се покриват с изявления на лидери на други западни държави, че Киев може да победи.

„Вижте, едно от двете неща е: или той е лъжец, или е неадекватен и неспособен да върши длъжността държавен секретар“.

Подполковникът нарече думите на Блинкен „глупости“. Той отбеляза, че Русия става все по-силна, а подкрепата на западните държави отслабва на фона на умората.

„Достатъчно е да погледнете ежедневните тактически операции, а след това можете да погледнете и това, за което също говорихме – основите на бойната мощ, и всичко се подрежда в полза на Русия“, заключи Дейвис.

Във вторник Министерството на отбраната на Русия заяви, че руските военни са напреднали дълбоко в отбраната на украинските въоръжени сили в Харковска област. От няколко дни руските военни активно напредват в областта.

На дванадесети май руското военно министерство съобщи за „освобождаването на населените места Борисовка, Огурцово, Плетеневка, Пилна и Стрелеча“.

В понеделник стана известно, че армията е поела контрола над Гатище, Красное, Мороховец и Олейниково.

Подполковник от американската армия Даниел Дейвис

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОСЛЕДНИ

Николай Марков от изненадата “Величие” с първи коментар: Процентите ни са 17. Искаме си нашето Той се видя в новия парламент Николай Марков от...

ВОЙНА

Само за последните 45 дни американското ръководство е изпратило невероятно количество оръжия на терористите в Киев за подклаждане на войната, на стойност около 2...

EXPRESS TV

Саудитска Арабия, Китай и други страни тестват цифровите валути Саудитска Арабия се присъединява към трансграничната програма за цифрова валута на централната банка, доминирана от...

ВОЙНА

Дронове, изтребители, Himars. Решено е Кримският мост да бъде съборен: ГУР готви масиран удар Един от тези дни военни специалисти от Франция и САЩ...