Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Безумната „зелена“ политика се оказа „зелен“ рекет!





Валентин Иванов – Кардамски: Безумната „зелена“ политика се оказа „зелен“ рекет!

„Зелената“ политика е абсолютно безумна и се оказа „зелен“ рекет. Това заяви Валентин Иванов-Кардамски, водач на листата на Коалиция „Солидарна България“ в Перник, по БНТ.

„Тази „зелена“ политика рекетира малките, слабите. Големите държави не умастват в нея като Китай и САЩ, коментира той. – Сега нашите политици говорят как искат да ревизират „Зелената сделка“. Когато обаче тя беше приета, не чухме да са против. И какво стана? Европа ни каза да си ликвидираме нашата енергетика, да си затворим Мариците и да си сложим някакви соларни панели. Докато ние изпълняваме всичко това, в „солидарна Европа“ Франция започна да планира нови ядрени мощности, а Германия си отвори въглищните централи. Тоест няма никаква солидарност в Европа“.

Според Валентин Иванов, крайно време е българските представители в Европейския парламент да започнат да си отварят устите и да отстояват интереса на страната ни. „Досега виждаме българските депутати само в миманса – едни хора, които само слушат и изпълняват под ръководството на Урсула фон дер Лайен.

„Именно тя превърна Европейската комисия в диктатура“, коментира той. – Много хора станаха евроскептици и не харесват Европейския съюз, защото Брюксел се превърна в остър железен меч. Каквото каже ЕК, бива безусловно спазвано от ЕС. Именно „Кралица Урсула“ налага железните си политики. Тя не чува малките страни, не чува и различното мнение“.

Валентин Иванов е категоричен, че Коалиция „Солидарна България“ със сигурност не би подкрепила изнасяне на оръжие от България за Украйна, дори през трети страни, както го направи Корнелия Нинова, докато беше министър на икономиката.

„Много бих искал водачът на листата на БСП за европарламента Кристиан Вигенин да излезе и да каже дали той подкрепя политиките на Урсула фон дер Лайен, заяви той. – Добре е да обясни и защо през 2014 година отиде в Украйна и призна преврата.

Не разбрах какви политики ще защитава БСП в Европейския парламент, защото не говорят за тях. Те постоянно критикуват Ваня Григорова и Мая Манолова. Разбирам, че се страхуват от тях, но сега трябва да говорим за политики. Защото утре в Народното събрание ще трябва да работим заедно“.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОСЛЕДНИ

Николай Марков от изненадата “Величие” с първи коментар: Процентите ни са 17. Искаме си нашето Той се видя в новия парламент Николай Марков от...

ВОЙНА

Само за последните 45 дни американското ръководство е изпратило невероятно количество оръжия на терористите в Киев за подклаждане на войната, на стойност около 2...

EXPRESS TV

Саудитска Арабия, Китай и други страни тестват цифровите валути Саудитска Арабия се присъединява към трансграничната програма за цифрова валута на централната банка, доминирана от...

ВОЙНА

Дронове, изтребители, Himars. Решено е Кримският мост да бъде съборен: ГУР готви масиран удар Един от тези дни военни специалисти от Франция и САЩ...