Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Свидетели сме на унищожаването на Европа по един безобразен начин





Такава девалвация на информацията и знанието върви по медиите, че е неприятно телевизиите да се гледат. Керемедчиев и подобни са зачислени към инвентара на трите големи телевизии. Колкото по-повърхностен, толкова по-зачислен. То не е достатъчно да можеш да говориш гладко пред камерите. Трябва и да можеш да откриваш истини на аудиторията. Да имаш смелостта да го правиш! Независимо, че ще предизвикаш негативи и оплюване. Изговориш ли истината, ставаш мишена.

Да, Европа ще бъде употребена във войната с Русия! Това е истината. Европа е оглупен инструмент, контролиран от агентурна върхушка за целите на американската доктрина за надмощие. Нищо добро не ни чака. САЩ се изтеглят и ще бутнат в огъня най-добрия си „партньор“.

Всъщност идеята за приключването на Европа започна отдавна, конструира се през употребата и нарастването на мигрантските вълни, и се довърши през оскъпяването на енергоносителите и въвеждането на самоликвидиращи санкции. Проблемът с обединена Европа, съюзникът на САЩ, е, че не просто можеше да стане един от глобалните играчи и водещ геополитически фактор. Проблемът е, че Европа е естествена плячка за интересите на Русия и Китай, затова единственият начин (според стратегията на САЩ) е да бъде изпепелена. Да бъде превърната в бомба със закъснител.

Според логиката: ако няма да е наша, то няма да бъде и ваша! Затова сме свидетели на унищожаването на Европа по един безобразен начин.

В началото на 20 век Европа е имперското сърце на света. В началото на 21 век от имперска Европа е останало нула, а националният суверенитет на европейските национални държави е ограничен само до проблеми от местен характер, както пише Джордж Фридман, с когото онзи ден bTV бяха направили интервю в техния си повърхностен стил. Отнемането на суверенитета на националните държави в ЕС и превръщането им в пионки на САЩ е базов и най-съществен елемент на „съюзническата структура“ в Брюксел. Фридман нарича състоянието на Европа до този момент „благ хаос“. Но хаосът, драги мои, няма да е вечно „благ“!

Процесът по лишаването от суверенитет се задълбочава и добива съвсем ексцесивни форми, тъй като в момента се прави опит да се лишат държавите от право на вето! Това ще рече, че по определени проблеми (тоест най-важните, война, мигранти, зелен дебилизъм и пр.) няколко държави ще решават вместо всички. Но каква е целта на всичко това?! Благоденствието на Европа беше прицелна точка досега! В бъдеще бедствието в Европа ще бъде точка за отбягване.

Всички искаха Европа, затова тя ще се превърне в неспасяем случай, ненужна никому, хаотизирана, с терористични клетки, протести, бързо обедняване, усвоена от арабски капитали и с разгърнати етно-религиозни конфликти. Пазарът в Европа не трябва да бъде придобивка за Русия или Китай!

Европа трябва да се превърне в проблемна тежест. И в тази програма по унищожаване глупостта, алчността, политическото невежество-клише и бюрократичното предателство са на страната на самоубийството. Затова е много важно какъв ще бъде следващият европейски парламент! Колко съпротива ще попадне вътре срещу брюкселската безмозъчност и слепота…

Калина Андролова

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Може да харесате

ПОЛИТИКА

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер...

СКАНДАЛ

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на КЕВР, стана ясно, че...

БЪЛГАРИЯ

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от търговците на ток. На...

СВЯТ

Жителите на страните от Г-7 са малцинство от населението на света. Съответно Г-7 няма право да говори от името на международната общност. Това заяви...