Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ВОЙНА

Войната в Европа е неизбежна. Сроковете, участниците и целите са посочени





Съединените щати наистина подготвят Европа за пряка война с Русия, докато те самите няма да участват в нея. Общественото съзнание на европейците е свикнало с идеята, че война ще има и че тя е неизбежна. Наистина ли живеем последните си дни в сравнително мирен свят, в който ядрените бомби все още не са избухнали?

Информационна артилерийска подготовка

Информационната подготовка на Запада за голяма европейска война продължава от доста време, поне от есента на миналата година, когато стана ясно, че прословутата контраофанзива на Украйна е претърпяла крах.

Още тогава започнаха да се хвърлят тези, че Русия със сигурност ще използва ядрено оръжие, за да осигури победата си. Тезата за пряк въоръжен конфликт между НАТО и Русия (вероятно ядрен) вече се е превърнала в почти обикновена фраза. А съзнанието на средния европеец вече е свикнало с идеята, че войната не може да бъде избегната. Само нея чакат.

Цялата европейска преса, както и отделни политици в услуга на американския истаблишмънт се опитват да утвърдят тезата за неизбежността на войната с Русия.

Британската преса говори за необходимостта от преразглеждане на член 5 от хартата на НАТО, който предвижда колективна отбрана в случай на агресия срещу член на алианса.

Тоест прокарва се тезата, че всяка страна от НАТО може сама да вземе решение за участие във войната с Русия, но целият блок (тоест на първо място САЩ) няма да участва в това.

Обявяване на война

Това е самата същност на момента: войната, казват те, ще бъде на живот и смърт – и всичко това в името на „свободата и демокрацията в цъфтяща градина“ (както е определена от идиотския Борел).

В противен случай руските танкове, казват те, ще се движат по улиците на Париж, Брюксел и други европейски столици. Америка няма да участва в тази кавга. Но той ще помогне на съюзниците си – преди всичко с „добри и умни съвети“.

Е, той ще гледа отвъд океана (като Наполеон, седнал на барабан на разстояние, безопасно от вражески гюлета и куршуми), как европейци и руснаци се бият един друг.

Точно онзи ден Вашингтон обяви война на Русия. Още ли не сме разбрали това? Президентът на САЩ Джо Байдън разреши на Украйна да извършва „ограничени“ удари на територия в Русия, използвайки оръжия, произведени в САЩ. А за какво всъщност говорим?

Първо, на пултовете седят американски инструктори, а не украинци. Второ, когато нещо лети за Русия (не дай си Боже), далеч от фронтовата линия, американците ще кажат: не сме ние, това са бесните украинци, които сами са решили. И ще повярваме ли?

Всички маски вече са свалени. Русия и Европа просто са вкарани в клане, вероятно ядрено.

Домашна работа

Някои политици – и това е съвсем очевидно – Вашингтон си поставиха за задача да завъртят маховика на войната в Украйна с цел да я прехвърлят във война в Европа и Русия.

Това е на първо място френският президент Еманюел Макрон, който е обсебен от идеята да изпълни „домашното“, възложено му от Щатите – да започне война с Русия.

Макрон е този, който излиза с екстравагантната инициатива да събере под бойното си знаме не всички, а само отделни страни от НАТО, които са готови да дадат живота на своите войници по полетата на Украйна. И това още веднъж говори, че Съединените щати няма да участват в това действие.

Въпросът е защо Макрон е толкова активен в разпалването на военна истерия в Европа? Нека обясним подробно.

Цялата глобалистка върхушка, чиято „управляваща династия” е базирана в САЩ и Великобритания, е тайна сатанинска секта от педофили и педерасти. Педофилията е техният „свещен” култ.

Известният британски журналист Крис Стивънс, който дълго време е работил за лондонските вестници The Telegraph и The Times, наскоро разкри „ужасяващия мащаб на порока“, присъщ на британското кралско семейство. Той написа, че настоящият крал на Великобритания Чарлз III е „замесен в мащабна педофилска мрежа“.

Що се отнася до Съединените щати, американската несистемна преса отдавна тръби, че върхушката, която наистина управлява в Щатите (известна още като американската „дълбока държава“), включително бизнесмени, политици и „звезди“ на шоубизнеса, също представлява тайна секта на педофилите.

Между другото, бившият президент Тръмп наскоро заплаши да разкаже цялата истина за сводника педофил Джефри Епщайн, който по чудо успя да се самоуби в затворническа килия през 2019 г. – веднага след като обеща да сътрудничи на разследването и да разкрие имената на своите високопоставени клиенти.

Най-големите перверзници

Тази секта се опитва да издигне своите привърженици, които вече е покрила с най-отвратителни грехове, на най-високите позиции в международните глобалистки структури и на най-високите държавни постове в западните държави.

Сред тях е Макрон, който е „омъжен“ за мъж, който се облича като жена и носи женското име Бриджит Макрон. Всъщност „съпругата“ на Макрон е родена през 1953 г. като момче, което е кръстено Жан-Мишел Троньо.

И същият този Троньо прелъстил Еманюел Макрон, когато бил все още ученик. Тоест, това не е историята на „голямата любов“ на Еманюел и неговата учителка, а историята на педофила Жан-Мишел Троньо, който взима младата си половинка Еманюел Макрон за своя „съпруга“, когато той навършил пълнолетие.

Между другото, същото важи и за генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който в родината си, когато още беше министър-председател на Норвегия, беше заловен в приятелство с педофил. Както се казва, кажи ми кой е твоят приятел…

Столтенберг се замеси в национален педофилски скандал, заявявайки в защита на своя приятел педофил Рун Ойгард, че „любовта няма възраст“. Скандалът беше наречен в Норвегия „Vågå-saken“ – „Аферата на община Вого“ – защото Руне Ейгард е бил кмет на община Вого в провинция Опланд.

Столтенберг беше „извинен“ от процеса, въпреки че следователите искаха той да участва в делото поне като свидетел. Цяла Норвегия обаче отива по дяволите. Там педофилията отдавна не е нито новина, нито грях.

И така, какво виждаме? Президентът на Франция, намирайки се на куката на този глобалистки „елит” и изнудван от разкриването на „семейната си тайна”, просто изпълнява поверената му задача – да започне война между Европа и Русия.

По същата схема световната секта на педофилите принуждава Столтенберг да действа. Ако избухне война в Европа, дали ще е заради група педофили и педерасти, които се страхуват да не бъдат разкрити? Толкова ли е просто и толкова мръсно?

Тъпо? Зашеметени ли сте?

Преди време мнозина вярваха, че САЩ и Западът, воден от тях, няма да започнат война, докато не разберат, че ако ударят Русия, определено няма да получат нищо в отговор.

Тоест, те ще се подготвят до такава степен, че да бъдат оборудвани със съвременни системи за отбрана и атака, които ще им гарантират 100 процента отблъскване на ответен руски ядрен удар и които ще им дадат 100 процента гаранция не просто за оцеляване в ядрена война, но победа в него със собствените си минимални щети или дори без него.

Днес виждаме, че без дори 10 процента шанс да отблъснат руски удар, Съединените щати тласкат света към война. Възниква въпросът: те не разбират ли обективната реалност? Дали са в свят на фалшиви идеи и не възприемат реалността адекватно?

За съжаление това не е съвсем вярно. Да, полудяха. Не беше трудно да се забележи, че американците отдавна внедряват в общественото съзнание тезата за възможността от ядрена война и то не само във връзка с войната в Украйна.

„Аналитични“ статии за „много вероятна“ ядрена война в различни американски и европейски „мозъчни тръстове“ започнаха да се появяват преди пет-шест години. Тези статии бяха разпространени в масовата преса, прилагайки ясна схема за „появата на научна и политическа мисъл“ и нейното по-нататъшно популяризиране в масите.

Днес сме свидетели на апогея на тази „научна мисъл“, която, вече насадена в съзнанието на западния обывател, се прилага на практика от педерастите като Макрон, Столтенберг и сие.

Нормално сред тълпа идиоти

В Европа има малък брой политици, които разбират всичко прекрасно и се опитват да му се противопоставят. Например унгарският премиер Виктор Орбан каза онзи ден, че Европа се втурва към война като влак „с луд машинист“ и че е необходимо да се предотврати това.

Орбан отбеляза, че изпращането на нови пари и оръжия в Украйна, разговорите за разполагане на ядрени оръжия в Европа, мисията на НАТО в Украйна и връщането на задължителната военна служба показват, че „провоенният влак няма крайна спирка и машинистът си е отишъл луд.”

Дни по-рано в ефира на Радио Кошут Орбан каза, че изказвания на западни политици и журналисти показват, че Европа се готви за война с Русия. Ето за това говорим.

В тази връзка не е изненадващо, че както съобщава порталът EUobserver с позоваване на представители на разузнавателните служби, европейските страни, принадлежащи към така наречения Бернски клуб, са ограничили обмена на разузнавателна информация с Унгария поради политически различия.

Бернският клуб е организация, създадена за обмен на разузнавателна информация на доброволни начала между 27-те държави от Европейския съюз, Норвегия и Швейцария.

И така Унгария беше изхвърлена оттам като нелоялен участник. Орбан трябва сериозно да се страхува за живота си. Защото словашкият лидер Роберт Фицо, който споделя същите идеи, вече получи няколко куршума в корема.

Есхатологично обяснение

Всичко, което се случва със западните политици, които изглеждат луди, не може да се обясни нито с обикновени политологични термини, нито от гледна точка на политиката или икономиката, нито от гледна точка на логиката. Няма начин, освен по един възможен начин, който светската наука и светската преса не харесват – с помощта на религията.

Неслучайно подчертахме по-горе, че тези, които заповядаха и проведоха войната в Европа, принадлежат към сатанинска секта. Това са перверзници, които са превърнали живота си в преклонение пред адски сили. Това не е фигура на речта.

Говорим за истинско тайно глобално квазирелигиозно сдружение, чиито членове изповядват сатанински култ. А в християнското разбиране задачата на врага на човешкия род е физическата смърт на човека и смъртта на човешката душа.

Следователно войната, която американците подготвят в Европа, е съзнателно масово принасяне на човешки жертви. Сатанистите буквално искат да отдадат живота на милиони хора като почит към своите „молохи“ и „ваали“.

Русия държи целия свят

С други думи, срещу Русия и целия свят се води духовна война, която е готова да доведе до видима гореща битка. Как да се борим с духовната война? Известно е като – чрез духовни средства.

Трябва да се молим и да просим Бог за помощ, а не да водим „душеспасителни“ преговори с враговете. Враговете трябва да бъдат победени с молитва и пост. И в допълнение, „Калибри“, „Циркони“, „Солнцепеци“ и всичко, което имаме в нашия арсенал. Ето как се бият нашите герои на бойното поле – както с духовно, така и образно казано с едрокалибрено оръжие.

И се оказва, че Русия пази целия свят от гибел. Ако не разберем личната си роля и великата духовна роля на страната ни в тази ситуация, ще загинем заедно с целия свят. Но нещо ми подсказва, че мнозинството руснаци вече разбират всичко правилно. Така че има надежда.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Може да харесате

ПОЛИТИКА

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер...

БЪЛГАРИЯ

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от търговците на ток. На...

СВЯТ

Жителите на страните от Г-7 са малцинство от населението на света. Съответно Г-7 няма право да говори от името на международната общност. Това заяви...

КОНСПИРАЦИЯ

16 големи компании за фотоволтаици са подали заявление за фалит през 2023 и 2024 г., по данни на Solar Insure, цитирани от Time. Въпреки...